Netflix natočil jeden z nejhorších filmů ve své historii! V Česku válcuje konkurenci

Zdroj: Netflix

O tom, že pro předplatitele Netflixu není kvalita na prvním místě, nás nově přesvědčil thriller Mea Culpa. Snímek se stal jedním z nejhůře přijatých děl Netflixu, přesto je v Česku na samém vrcholu sledovanosti. Napsal a natočil ho Tyler Perry.

Zdroj: Netflix

O čem je Mae Culpa

Právnička Mea Harperová prožívá se svým manželem Kalem menší krizi. Ta začala poté, co Mea zjistila, že její manžel drží v kavárně za ruku jinou ženu, kamarádku z dětství, kterou má v oblibě jeho matka. Kale byl navíc před osmi měsíci propuštěn z práce anesteziologa, když byl přistižen pod vlivem drog a opilý.

Čtěte také: Noví Živí mrtví jsou v Česku! V epickém seriálu se vrátili Rick a Michonne

Advokátce přistane na stole případ malíře Zyaira obviněného z vraždy, kvůli kterému ji čeká těžké rozhodování mezi rodinou, povinností a nebezpečnými touhami. Při pátrání po pravdě se Mea potýká s podvodnou povahou svého klienta a s rostoucí touhou po něm.

Nekompromisní kritika

Zdroj: RottenTomatoes

Film neobstojí jako erotický thriller, ani ho nelze označit za guilty pleasure. Dokážu akceptovat směšnost, co ale nedokážu akceptovat, je bezduchý film s postavami tak plochými, že není o co stát,“ píše autorka recenze na webu Cultured Vultures.

Recenze Decideru uvádí, že film je pro tento svět příliš hloupý. „Scénář je tak odfláknutý, že se Rowland a Rhodes ztrácejí v moři a hrají postavy, které jednají bez jakéhokoli identifikovatelného pozemského důvodu, a proto je jejich psychosexuální hra na kočku a myš mrtvá hned od začátku.“

„Beznadějně přeplácané a Perryho nebozí herci se potácejí v nesmyslně telenovelských dialozích. Ačkoli se film tváří jako erotický thriller, zpomalí do vlažného vztahového dramatu a dosáhne vyvrcholení, které se opírá o drásající zvraty, jež nedávají téměř žádný smysl,“ píše Guardian.

Film měl premiéru na Netflixu 23. února.

Zdroj: Netflix