Rytmus a Štáfek v akčním thrilleru ze Slovenska! Trailer představil novinku od tvůrců Svině

V hlavní roli se představí Alexander Bárta.

Zdroj: CinemArt

Kapitán Miki Mika se pohybuje na hraně zákona v divokém prostředí východoslovenského podsvětí, kde v křehké symbióze žijí podnikatelé, místní policie a lokální mafiánské gangy. Slovenský akční thriller Válka policajtů, ve které se mimo jiné představí Rytmus a Jakub Štáfek, obdržel první trailer.

Válka policajtů je nový politický akční thriller z pera populárního novináře a spisovatele Arpáda Soltésze. Jeho kniha Sviňa rezonovala již před čtyřmi lety a to nejen na knižním trhu. Její stejnojmenné úspěšné filmové zpracování do slovenských kinosálů nalákalo téměř 400 000 diváků.

Čtěte také: Brutální série vražd v Tatrách ovládla Netflix! Seriál je nejsledovanějším pořadem v Česku

Děj příběhu Válka policajtů se odehrává v košickém podsvětí 90. let během vlády Vladimíra Mečiara. Diváci budou mít opět příležitost nahlédnout do reality tehdejšího života, o které možná ani netušili nebo raději ani vědět nechtěli.

Tento nový snímek natočil jako svou samostatnou režijní prvotinu Rudolf Biermann, jeden z vůbec nejzkušenějších slovenských producentů, který má na kontě desítky filmů. Zmiňovanou Sviňu ještě spolurežíroval s Mariannou Čengel Solčanskou, do Války policajtů se už pustil sám.

Válka policajtů má premiéru 22. února.

Zdroj: CinemArt