Zapomeňte na Johna Wicka! Trailer této krvavé pomsty vás odpálí ze sedačky

Režisérský debut Deva Patela nese název Monkey Man.

Zdroj: Universal Pictures

Dev Patel debutuje jako režisér akčním příběhem o pomstě, který vypadá zatraceně dobře. Akční snímek Monkey Man, který navíc produkuje Jordan Peele prostřednictvím své společnosti Monkeypaw Productions, se představil v naprosto velkolepém traileru.

Dev Patel z Milionáře z chatrče, se v akčním thrilleru o pomstě jednoho muže vůči zkorumpovaným lídrům, kteří zavraždili jeho matku a pokračují v systematické šikaně chudých a bezmocných, dočkal úžasného režijního debutu.

Čtěte také: Totální nářez! Jake Gyllenhaal vs Conor McGregor v traileru očekávané mlátičky

Ve filmu Monkey Man, inspirovaném legendou o Hanumanovi, symbolu ztělesňující sílu a odvahu, hraje Patel Kida, mladíka, který si vydělává na skromné živobytí v podzemním bojovém klubu, kde se noc co noc v masce gorily nechává krvavě mlátit populárnějšími bojovníky za peníze.

Po letech potlačovaného vzteku Kid objeví způsob, jak proniknout do enklávy zlověstné městské elity. Jakmile se jeho trauma z dětství probudí, jeho zjizvené ruce rozpoutají výbušnou odplatu, aby vyrovnal účty s muži, kteří ho o všechno připravili.

Film Monkey Man, plný napínavých a velkolepých bojových scén a honiček, režíroval Dev Patel podle svého původního příběhu a scénáře, na němž se podíleli Paul Angunawela a John Collee.

Film má americkou premiéru 5. dubna.

Zdroj: Universal Pictures