Před rokem málem přišel o život. Nyní se Jeremy Renner vrací před kamery

Neuvěřitelný zdravotní progres oblíbeného herce!

Jeremy Renner v seriálu Starosta z Kingstownu. Zdroj: Paramount+

Herec Jeremy Renner se už téměř zotavil z vážné nehody, která ho přesně před rokem málem stála život. Hvězda filmů a seriálů od Marvelu se už tento týden vrátí před kamery při natáčení třetí řady úspěšného Starosty z Kingstownu, ve kterém hraje hlavní roli.

O návratu oblíbeného herce před kamery informovala jeho kolegyně Emma Laird ze seriálu Starosta z Kingstownu. Příspěvek ovšem sdílela v Insta-stories, tudíž je už nevyhledatelný. Uvedla v něm, že se „příští týden znovu setká se svým oblíbeným klukem Jeremym Rennerem.“ Herec její slova potvrdil, a zatímco jeho rehabilitace stále pokračuje, k návratu před kamery mu už nic nebrání.

Čtěte také: Epický western Kevina Costnera uvidíme už v roce 2024. Financoval ho z vlastní kapsy

Fanouškovská stránka Jeremy Renner byla v pozoru, a příspěvek z Insta-stories vyfotila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jeremy Renner Fan (@jeremyrennerfan0107)

Jeremyho Rennera před rokem přejel sněžný pluh, když před rozjetým 6,5 tunovým strojem zachraňoval svého synovce. Herec při nehodě utrpěl zranění trupu, obličeje, končetin a hlavy. Později se ukázalo, že si při incidentu zlomil 30 kostí v těle.

Renner zkraje listopadu uvedl, že ho dosáhnutí kýženého výsledku stálo nemalé úsilí. Podle svých slov podstoupil všechny možné způsoby terapie. Od fyzioterapie, přes injekční a kapačkové terapie, až po léčebnou hyperbarickou metodu nebo ponorů do ledové vody. Už dříve uvedl, že jeho největší motivací k návratu do normálního života byla rodina a přátelé.

Ve filmu se naposled objevil v komiksovém hitu Avengers: Endgame (2019), a jen krátce po jeho zranění měla premiéru druhá řada Starosty Kingstownu, a na Disney+ Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera. Jeho Hawkeye se naposled objevil ve stejnojmenném seriálu v roce 2021, na jehož dění už brzy naváže krvavá marvelovka Echo. Starosta z Kingstownu je dostupný na SkyShowtime.