Rvačka Daredevila a Echo unikla na internet! Fanoušci kritizují odfláknutou choreografii

Trochu akce ze seriálu Echo.

Zdroj: Marvel

Marvelácký seriál Echo už je za rohem, a propagace jede na plné obrátky. Divákům fotbalového klání na Sky Sports se dokonce naskytla možnost zhlédnout minutový klip, který ukázal rvačku ze druhé epizody. Proti sobě se v ní postavila titulní hrdinka Echo a navrátivší Daredevil. Na první pohled vypadá souboj efektně, v komentářích na síti X se ovšem nevyhnul kritice za odfláknutou choreografii. Omluvte, prosím, sníženou kvalitu videa.

Nadcházející minisérie Echo, která po vzoru Netflixu vyjde kompletně na Disney+, se odehrává po událostech seriálu Hawkeye. Maya Lopez se v něm vrací do svého rodného města v Oklahomě, kde se musí vyrovnat se svou minulostí, znovu se spojit se svými indiánskými kořeny a přijmout svou rodinu a komunitu.

Čtěte také: Hvězdná sebranka krade za letu 500 milionů dolarů ve zlatě. Akce od Netflixu má finální trailer

Jak prozradil první trailer na Echo, Maya Lopez byla ještě malá dívka, když jejího otce zabil Wilson Fisk. Kingpin jeho poslední přání splnil a o dívku se postaral jako o vlastní dceru. Postava Echo se objevila v komiksech teprve v roce 1999, v devátém vydání Daredevila. Do Matta Murdocka se v nich dokonce zamilovala, později ale toužila po jeho smrti.

Tvůrci seriálu jsou manželé Emily a Etan Cohenovi. Druhý jmenovaný v minulosti spolupracoval na scénářích Mužů v černém 3, kultovní Tropické bouři nebo chváleného animáku Zlouni.

Všech pět epizod minisérie Echo zamíří na Disney+ 10. ledna 2024.

Zdroj: Marvel