Tvůrce kultovního Kruhu přináší další horor! Trailer ukazuje sérii záhadných sebevražd

Tahle jízda vlakem budeme pro mnohé skutečně konečná.

Zdroj: Well Go USA Entertainment

Společnost Well Go USA zveřejnila trailer na korejský hororový thriller The Ghost Station, na jehož scénáři se podílel tvůrce kultovního japonského Kruhu. Film měl premiéru už loni, nicméně až nyní vychází v digitální verzi pro americké publikum.

Film sleduje mladou, ambiciózní reportérku Kim Na-yeong, která na svém webu informuje o podezřelém úmrtí na zdánlivě všedním vlakovém nádraží Oksu. Jak ale vyšetřování pokračuje, dozvídá se od policie, že její zdroj byl údajně v době poskytnutého rozhovoru již mrtvý. Když dojde k dalším záhadným úmrtím, ona a její partner se do případu ponoří hlouběji a stanou tváří v tvář děsivé pravdě.

Čtěte také: Vražda ďábelského souseda vyústí v nekonečnou noční můru! Trailer láká na praktické efekty a hektolitry krve

Režisérem snímku The Ghost Station je Yong-ki Jeong, tvůrce úspěšné korejské komedie Couples (2011) a několika dalších méně známých filmů. Na scénáři se ovšem podílel Hiroši Takahaši, autor japonského Kruhu (1998) a jeho dalších dvou pokračování. V hlavní roli se představí korejská herečka Bo-ra Kim.

Film měl premiéru už v loňském roce, a v digitální podobě vyšel teprve 19. prosince. Dostupný je také na Prime Video, ovšem ne na našem území.

Zdroj: Well Go USA Entertainment