Prague Pop Symphonics rozezní Kongresové centrum vánočními melodiemi

Zdroj: christmashollywood.com

Již za necelý měsíc rozezní Kongresový sál na pražském Vyšehradě ty nejznámější světové vánoční melodie. Orchestr Prague Pop Symphonics zde totiž uvede jedinečnou symfonickou show Christmas in Hollywood, která s sebou přinese vánoční atmosféru jako z pohádky.

Návštěvníci se můžou těšit na více než 150 umělců na pódiu, kteří přinesou před Vánoci do Kongresového centra v Praze spojení světa filmu, hudby a vánočního kouzla. V podání velkého symfonického orchestru spolu s pěveckým sborem zazní překrásné vánoční melodie, které posluchače přenesou do různých krajů a příběhů. Zazní melodie připomínající například lekce čar a kouzel v Bradavicích, obranu domu před Mokrými bandity, cestu Polárním expresem, předvánoční Londýn v Lásce nebeské nebo mrzutého Grinche… a spousta dalších.

Celým večer bude v roli moderátorky provázet herečka Patricie Pagáčová. Orchestr se sborem povede dirigent Robert Kružík a hlavní písně zazní v podání zpěvačky Markéty Poulíčkové.

Zleva: Patricie Pagáčová, Robert Kružík, Markéta Poulíčková. Zdroj: archiv Prague Pop Symphonics

Kromě zcela jistě nezapomenutelného hudebního zážitku se návštěvníci mohou těšit i na vizuální podkres v podobě animace na LED obrazovkách, dynamického light designu a vizuálních i scénických efektů. Chybět nebudou ani cosplayeři v kostýmech oblíbených postav.

„My v Prague POPS děláme hudbu prostě jinak. Nechte se pohltit jedinečnou show a zažijte s námi koncert filmové hudby tak, jak ho ještě neznáte, a tak, jak byste ho měli znát,“ říká Magdalena Nicolaou, PR Prague Pop Symphonics .

Více informací je k nalezení na webových stránkách události.