Umpa-Lumpa Hugh Grant si krade Wonku pro sebe. Trailer představuje nejzábavnější film Vánoc

Nejkouzelnější film tohoto roku táhne Hugh Grant.

Zdroj: Warner Bros.

Jaký byl mladý Willy Wonka předtím, než do jeho továrny zavítal Karlík s partou dalších dětí? Přesně to prozradí snímek Wonka, v němž se objeví i oblíbenci Rowan Atkinson jako kněz, Olivia Colman nebo Hugh Grant jako Umpa-Lumpa. Nový trailer, kterému nechybí ani český dabing, představuje pravděpodobně nejkouzelnější vánoční film tohoto roku.

Film Wonka je založený na výjimečné postavě, která je ústřední postavou knihy Karlík a továrna na čokoládu, nejkultovnější dětské knihy Roalda Dahla a jedné z nejprodávanějších dětských knih všech dob, a vypráví podivuhodný příběh o tom, jak se z největšího světového vynálezce, kouzelníka a výrobce čokolády stal milovaný Willy Wonka, jak ho známe dnes.

Od režiséra Paula Kinga (Paddington) a scénáristů Simona Riche (Nebe s.r.o.) a Simona Farnabyho (Kryštůfek Robin) přichází opojná směs kouzel a hudby, chaosu a emocí, to vše vyprávěné srdcem a humorem.

Tato neodolatelně vynalézavá podívaná s Timothée Chalametem v hlavní roli představí divákům mladého Willyho Wonku, který je plný nápadů a odhodlání změnit svět jedním lahodným soustem – a dokazuje, že nejlepší věci v životě začínají snem, a pokud máte štěstí a potkáte Willyho Wonku, je možné všechno.

Wonka má premiéru v kinech 14. prosince.

Zdroj: Warner Bros.