Ještě více Evy Green. Závěrečná část Tří Mušketýrů vypadá naprosto velkolepě

Druhá část Tří mušketýrů s Evou Green a Vincentem Casselem se představuje v traileru!

Zdroj: Pathé

Pokračování jednoho z nejlepších filmů tohoto roku a zároveň jedné z nejpůsobivějších adaptací Tří mušketýrů konečně přichází. Tři mušketýři: Milady nabídne ještě více Evy Green a dechberoucí akce, jak prozrazuje právě uvedený trailer.

Druhá část s podtitulem Milady začíná přesně tam, kde předchozí film skončil. D’Artagnan je nucen spojit své síly s Milady, aby zachránil Konstance, která byla před jeho očima unesena. Když je však vyhlášena válka a Athos, Porthos a Aramis se již připojili k frontě, tajemství z minulosti rozbije stará spojenectví.

Tři mušketýři (1844) jsou nejznámějším románem francouzského spisovatele Alexandra Dumase staršího. Nejnovější dvoudílná adaptace přichází od francouzského režiséra Martina Bourboulona, jež do hlavních a vedlejších rolí obsadil Evu Green, Vincenta Cassela, Vicky Krieps, Louise Garrela, a mnoho dalších.

Romantický dobrodružný příběh plný lásky, lstí, machinací, vášně, zrady, přátelství i soubojů na život a na smrt, který již téměř 200 let milují lidé na celém světě, se v kinech uzavře 14. prosince.

Zdroj: Bioscop