4 vraždy v rozmezí 160 let, ale jen jedno tělo. Nejzáhadnější kriminálka Netflixu vypadá skvěle

Britská kriminálka dorazí na Netflix už ve čtvrtek 19. října.

Zdroj: Netflix

Už příští týden přinese Netflix očekávanou kriminální minisérii Těla, ve které budou čtyři vyšetřovatelé z různých časových období řešit totožnou vraždu. V britské novince, kterou právě připomněl čerstvý trailer, se představí Stephen Graham.

Minisérie Těla se odehrává ve čtyřech různých časových obdobích – od 19. století až po nedalekou budoucnost, kde čtyři detektivové vyšetřují čtyři identické případy vražd v Londýně. Identické nejen v tom smyslu, že jde o stejný způsob vraždy s oběťmi nalezenými na stejném místě v průběhu času, ale také v tom, že v rozmezí 160let jde o stejné tělo.

Do centra pozornosti se dostává záhadný politický vůdce – Elias Mannix (Stephen Graham). Má na vraždě svůj podíl? Nebo je ve hře něco mnohem zlověstnějšího? K vyřešení záhady musí čtyři detektivové nějakým způsobem spolupracovat a odhalit spiknutí trvající téměř 160 let.

Seriál vznikl na motivy dechberoucího grafického románu Si Spencer s celou řadou velkolepých zvratů. Kromě známého Stephena Grahama se v minisérii objeví také Jacob Fortune-Lloyd, Shira Haas nebo Amaka Okafor.

Těla mají premiéru na Netflixu 19. října.

Zdroj: Netflix