Vesmírní lovci chtějí odvetu. Pokračování filmu Predátor: Kořist je na cestě

Připravuje se pokračování výborného predátorského prequelu.

Predátor: Kořist 2
Zdroj: Disney+

Předplatitelský magazín Production Weekly se ve svém nejnovějším vydání zmínil, že probíhají přípravy na pokračování úspěšného predátorského prequelu s podtitulem Kořist. Na režisérský post by měl znovu usednout talentovaný Dan Trachtenberg, vrátit by se měla také Amber Midthunder v roli mladé lovkyně Naru. Film znovu půjde přímo na stream.

Film režiséra Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10) zamířil v roce 2022 rovnou na Hulu, potažmo Disney+, kde se mu podařilo posbírat hned několik rekordů ve sledovanosti. První náznaky o možném pokračování přišly o rok později, tedy letos v srpnu přímo od režiséra Tranchtenberga.

Ten uvedl, že jednání se studiem jsou na dobré cestě, což nyní potvrdil magazín Production Weekly, jež se zabývá filmovou produkcí a nabídkou volných pracovních pozic. V jeho nejčerstvějším vydání se objevilo, že film s názvem Prey 2 se nachází v přípravě. Kromě toho, že film opět půjde rovnou na stream, nic bližšího nebylo uvedeno.

Tranchtenberg se v nedávném rozhovoru pro Variety zabýval také otázkou, zda by bylo možné přivést zpět Arnolda Schwarzeneggera nebo Dannyho Glovera. „Doslechl jsem se, že Arnold mohl být v Predátorech (2010). Řeknu jen tohle – na ty kluky je ještě čas. Pořád jsou tady. Ale nebylo by to úžasné?“ Režisér nakonec přiznal, že je této myšlence otevřený, nicméně uskutečnění by bylo složitější.

Kritikou i diváky chválený Predátor: Kořist se odehrává 300 let v minulosti a sleduje mladou komančskou ženu jménem Naru, která se utká s tajemným a nebezpečným lovcem z jiného světa, když se snaží být v rámci svého kmene přijata jako lovkyně.

Foto: 20th Century Studios