Apokalyptický blackout. Netflix uvedl trailer na očekávaný thriller Nech svět světem

Hollywoodské hvězdy v apokalyptickém thrilleru.

Filmová novinka Nech svět světem od tvůrce Mr. Robota.
Zdroj: Netflix

Rodinnou dovolenou přeruší dva cizinci se zprávou o záhadném kybernetickém útoku. Hrozba narůstá, protože obě rodiny musí vyřešit, jak přežít krizi v hroutícím se světě. Tvůrce a režisér Mr. Robota představuje očekávaný thriller Nech svět světem, ve kterém se představí opravdu hvězdná herecká sestava.

V tomto apokalyptickém thrilleru oceňovaného scenáristy a režiséra Sama Esmaila (Mr. Robot) si Amanda (Julia Roberts) a její manžel Clay (Ethan Hawke) pronajmou na víkend luxusní dům i se svými dětmi Archiem a Rose. Jejich dovolená je však brzy narušena, když v noci dorazí dva cizinci – G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth – se zprávou o záhadném kybernetickém útoku. Obě rodiny počítají s hrozící katastrofou, která je každou minutou děsivější a nutí všechny vyrovnat se se svým místem v hroutícím se světě.

Režisér snímku Sam Esmail je tvůrcem oceňovaného seriálu Mr. Robot a psychologické antologie Homecoming. Nech svět světem je jeho teprve druhým celovečerním projektem, v roce 2014 uvedl nedoceněnou romantickou sci-fi komedii Comet s Emmy Rossum a Justinem Longem.

Film Nech svět světem je natočený podle románu Rumaana Alama nominovaného na Národní knižní cenu. Netflix ho uvede 8. prosince.

Filmová novinka Nech svět světem od tvůrce Mr. Robota.
Zdroj: Netflix
Zdroj: Netflix