Detektiv Monk se vrací po 14 letech. Podívejte se na první fotky z očekávaného filmu

Adriana Monka čeká ještě jeden velký případ!

Zdroj: Peacock

Nejlepší sanfranciský detektiv Adrian Monk se vrací z důchodu v nadcházejícím filmu Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie. Jak prozradil jeho představitel Tony Shalhoub, Monkův celovečerní případ se bude odehrávat v současnosti, kdy oblíbenou postavu srazila do kolen pandemie covidu. Představeny byly první fotky.

Hlavní postavou seriálu Můj přítel Monk, který se vysílal v letech 2002 až 2009 byl velice zvláštní detektiv Adrian Monk trpící obsedantně kompulsivní poruchou. Kvůli tragické a nevyjasněné vraždě jeho manželky si vybudoval abnormální odpor k davům, rušným ulicím, bakteriím, mléku a dalším věcem. Od poslední epizody uběhlo už téměř čtrnáct let.

Dvoudílná závěrečná epizoda seriálu přinesla odpovědi na otázky ohledně smrti Monkovy milované ženy Trudy. Dokonce se zdálo, že se Monk dočká úlevy od příznaků své těžké obsedantně-kompulzivní poruchy. Jak ale v nedávném rozhovoru řekl představitel Monka Tony Shalhoub, nedávná pandemie zničila veškerý pokrok, kterého postava dosáhla mimo kamery.

„Najednou byl zase na začátku,“ řekl tvůrce Monka Andy Breckman časopisu Entertainment Weekly. „Takže ve filmu se Monk ocitne na dost temném místě a je zpátky v díře, ze které se musí pokusit emocionálně vyhrabat.“ Aby toho dosáhl, bude pokračovat v terapeutických schůzkách s doktorem Bellem a bude pokračovat v rozvíjení vztahu s Molly, dcerou Trudy, kterou Monk poznal ve finále seriálu. Ta bude hrát ve filmu významnou roli. Podle dostupných informací by měl Monk vyšetřovat vraždu jejího snoubence.

Mého přítele Monka zařadila do své nabídky streamovací služba SkyShowtime. Prozatím ale jen dvě první řady, navíc pouze v originálním znění a českými titulky.

Devadesátiminutový film Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie uvede 8. prosince americký Peacock, jehož tituly u nás z velké částí přebírá zmiňovaný stream SkyShowtime. Není ale vyloučeno, že film zamíří jinam, případně ho v Česku oficiální cestou neuvidíme.

Zdroj: Peacock
Zdroj: Peacock
Zdroj: Peacock
Zdroj: Peacock
Zdroj: Peacock
Zdroj: Peacock
Zdroj: Peacock