Koruna směřuje ke smrti princezny Diany. Teaser odhalil datum premiéry poslední řady

Oceňovaný seriál se blíží ke konci!

Zdroj: Netflix

Populární britský seriál Koruna si získal miliony fanoušků po celém světě. Na sklonku roku uvede Netflix jeho poslední šestou řadu, která bude rozdělena do dvou částí. Streamovací gigant právě zveřejnil oznamovací teaser, který zároveň odhaluje data premiér. Plnohodnotný trailer dorazí v příštích týdnech.

Zatímco pátá série se z velké části zaměřovala na konec manželství prince Charlese a princezny Diany, děj závěrečné série se bude více soustředit na Williama a Harryho. Navíc se dočkáme románku Kate s princem Williamem během jejich společného studia na univerzitě v St Andrews ve Skotsku.

V seriálu budou pravděpodobně zachyceny i Dianiny poslední dny, jak prozradily fotografie z natáčení. Elizabeth Debicki, její představitelka, na nich totiž nosí oblečení připomínající Dianin oděv den před její smrtí v roce 1997. Netflix přitom serveru PEOPLE potvrdil, že okamžik Dianiny autonehody v Paříži bude v seriálu vynechán.

Netflix zveřejnil také krátkou oficiální synopsi pro posledních deset epizod. Princ William se po smrti své matky snaží začlenit zpět do života v Etonu. Mezitím se královna Alžběta II. v době svého zlatého jubilea zamýšlí nad budoucností monarchie v souvislosti se sňatkem Charlese a Camilly a počátkem nové královské pohádky v podání Williama a Kate.

Závěrečná šestá řada Koruny bude rozdělena na dvě části. První dorazí na Netflix 16. listopadu (4 epizody), druhá až o měsíc později, 14. prosince (6 epizod).

Zdroj: Netflix