Emotivní loučení s princeznou Dianou. Netflix zveřejnil trailer na 6. řadu oceňované Koruny

Seriálový hit se blíží ke svému konci.

Zdroj: Netflix

Populární britský seriál Koruna si získal miliony fanoušků po celém světě. Na sklonku roku uvede Netflix jeho poslední šestou řadu, která bude rozdělena do dvou částí. Netflix v novém emotivním traileru, věnovaném princezně Dianě, láká na první z nich.

Zatímco pátá série se z velké části zaměřovala na konec manželství prince Charlese a princezny Diany, děj závěrečné série se bude více soustředit na Williama a Harryho. Navíc se dočkáme románku Kate s princem Williamem během jejich společného studia na univerzitě v St Andrews ve Skotsku.

V seriálu budou zachyceny i Dianiny poslední dny, jak prozradil nový trailer věnovaný právě jedné z nejznámějších žen světa. Netflix přitom serveru PEOPLE potvrdil, že okamžik Dianiny autonehody v Paříži bude v seriálu vynechán.

Netflix zveřejnil také krátkou oficiální synopsi pro posledních deset epizod. Princ William se po smrti své matky snaží začlenit zpět do života v Etonu. Mezitím se královna Alžběta II. v době svého zlatého jubilea zamýšlí nad budoucností monarchie v souvislosti se sňatkem Charlese a Camilly a počátkem nové královské pohádky v podání Williama a Kate.

Závěrečná šestá řada Koruny bude rozdělena na dvě části. První dorazí na Netflix 16. listopadu (4 epizody), druhá až o měsíc později, 14. prosince (6 epizod).

Zdroj: Netflix