Silný příběh na pozadí 2. světové války. Netflix představil hvězdou minisérii

Mark Ruffalo nebo Hugh Laurie v nové minisérii od Netflixu.

Zdroj: Netflix

Na sklonku druhé světové války se protnou osudy mladé nevidomé Francouzky a německého vojáka. Minisérii podle úspěšného románu, za který Anthony Doerr získal Pulitzerovu cenu, přivede na Netflix Shawn Levy a Steven Knight. Čtyřdílnou novinku Jsou světla, která nevidíme představuje více jak tříminutový trailer.

Minisérie inspirovaná románem ověnčeným Pulitzerovou cenou, vypráví příběh Marie-Laure Leblanc (Aria Mia Loberti), slepé francouzské dívky, která za druhé světové války najde útočiště u svého otce a zádumčivého strýce v St. Malo, a Wernera Pfenniga (Louis Hofmann), výjimečného dospívajícího Němce a experta na opravy rádií všeho druhu ve službách nacistického režimu. Tihle dva tají svoji vzájemnou blízkost, která zůstává jiskřičkou naděje i v těch nejtemnějších válečných časech.

Jsou světla, která nevidíme přichází na Netflix od tvůrců Shawna Levyho (Stranger Things, Deadpool 3) a uznávaného Stevena Knighta (Pluk mizerů, Gangy z Birminghamu). V hlavních rolích očekávané minisérie se představí Louis Hofmann, Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo, Lars Eidinger nebo Hugh Laurie.

Jsou světla, která nevidíme dorazí na Netflix 2. listopadu.

Zdroj: Netflix