Letos žádné zbytky nebudou. Trailer představuje brutálně krvavý Den díkuvzdání

Nejočekávanější slasher roku uvidíme také v Česku!

Eli Roth představil trailer na Thanksgiving.
Zdroj: Sony Pictures

Eli Roth, tvůrce Hostelu a Cabin Fever, se konečně dočkal. Po šestnácti letech, kdy jeho Thanksgiving zdobil Grindhouse pánů Tarantina a Rodrigueze pouze jako falešný trailer, přichází do kin skutečný film. Dobrou zprávou navíc je, že brutálně krvavou novinku uvidíme také v Česku.

Slasher Eliho Rotha se odehrává v Plymouthu ve státě Massachusetts, ve městě, které bere Den díkůvzdání velmi vážně. Stůl je prostřený, oslavy začaly, ale přišel nezvaný host… a letos žádné zbytky nebudou. Když se na obyvatele města zaměří sériový vrah, je odhodlán jich zabít co nejvíce. Hlavní otázka, na kterou je třeba odpovědět, zní: „Proč?“ Snímek přichází od režiséra Cabin Fever, Hostelu nebo akčňáku Přání smrti.

Hororový Den díkuvzdání je ve skutečnosti celovečerní verzí „krátkého filmu“, který byl součástí Grindhouse z dílen Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. Falešný trailer z roku 2007 dokonce natočil sám Eli Roth, zahrál si v něm i jednu z obětí vraha. Součástí Grindhouse upoutávek byl rovněž teaser Macheteho, který se v roce 2010 dočkal plnohodnotného zpracování a pokračování o tři roky později.

Thanksgiving (Den díkuvzdání) dorazí do českých kin 23. listopadu.

Zdroj: Sony Pictures