Monstrum z polí přichází vždy o Halloweenu. Trailer představuje adaptaci oceňovaného hororového románu

Dark Harvest vyjde rovnou v digitální podobě.

Zdroj: MGM

Legendární příšera terorizuje obyvatele malého městečka na Středozápadě, když se každý Halloween vynoří z kukuřičných polí s řeznickým nožem a vydá se vstříc těm, kteří se mu odváží postavit. Dark Harvest režiséra Davida Sladea (30 dní dlouhá noc) přichází už tento měsíc v digitální podobě.

Film se odehrává v letech 1962 a 1963 a vypráví o podivném rituálu, který se každoročně odehrává o Halloweenu v malém venkovském městečku na Středozápadě. Během něj se všichni dospívající chlapci ve městě honí za příšerou známou jako Sawtooth Jack, a přestože mnoho z nich zemře, odměna za to riziko stojí. Chlapec, který příšeru zabije, vyhraje nové auto a dům pro svou rodinu. Letos o vítězství usiluje i Richie Shepard, jehož starší bratr dokázal zvítězit v minulém roce.

Dark Harvest je stejnojmennou adaptací hororového románu Normana Partridge, která v roce 2006 získala řadu ocenění. Filmová podoba přichází od režiséra Davida Sladea, tvůrce výborného thrilleru 30 dní dlouhá noc nebo povedené celovečerní epizody Black Mirror: Bandersnatch. V minulosti spolupracoval také na seriálech Hrubá kůže, Američtí bohové a Hannibal.

Film vychází v digitální podobě13. října.

Zdroj: MGM