Hororový sadista Eli Roth představuje krvavý Den díkuvzdání. Už dávno ho posvětil sám Tarantino

Eli Roth představil svou hororovou novinku. Jeho rukopis se nazapře.

Maskovaný vrah z hororu Thanksgiving. Zdroj: Sony Pictures

Eli Roth, tvůrce Hostelu a Cabin Fever, se konečně dočkal. Po šestnácti letech, kdy jeho Thanksgiving zdobil Grindhouse pánů Tarantina a Rodrigueze pouze jako falešný trailer, přichází do amerických kin skutečný film. Den díkuvzdání Eliho Rotha se představuje v teaseru, ve kterém krev stříká na všechny strany a sériový vrah si užívá svátek všemi doušky.

Slasher Eliho Rotha se odehrává v Plymouthu ve státě Massachusetts, ve městě, které bere Den díkůvzdání velmi vážně. Stůl je prostřený, oslavy začaly, ale přišel nezvaný host… a letos žádné zbytky nebudou. Když se na obyvatele města zaměří sériový vrah, je odhodlán jich zabít co nejvíce. Hlavní otázka, na kterou je třeba odpovědět, zní: „Proč?“ Snímek přichází od režiséra Cabin Fever, Hostelu nebo akčňáku Přání smrti.

Hororový Den díkuvzdání je ve skutečnosti celovečerní verzí inspirující se stejnojmenným „krátkým filmem“, který byl součástí Grindhouse z dílen Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. Falešný trailer z roku 2007 dokonce natočil sám Eli Roth, zahrál si v něm i jednu z obětí vraha. Součástí Grindhouse upoutávek byl také teaser Macheteho, který se v roce 2010 dočkal plnohodnotného zpracování a pokračování o tři roky později.

Thanksgiving (Den díkuvzdání) dorazí do amerických kin 17. listopadu. Česká distribuce tento horor zřejmě vynechá.

Krvavý Den díkuvzdání v podání Eliho Rotha.
Oficiální plakát k hororu Thanksgiving. Zdroj: Sony Pictures