Oči doslova lezou z důlku. Saw X ukázalo jednu ze zvrácených her

Minutový klip ukázal zvrácenou hru z desátého Saw.

Hra ze Saw X
Zdroj: Lionsgate

John Kramer trestá všechny, kteří ho podvedli. V nejnovějším klipu z desátého Saw sledujeme jeden z jeho nových smrtících výtvorů, hru, ze které oči doslova lezou z důlku a prsty na rukách se lámou na znamení. V upoutávce se neobjevuje nic, z čeho by se vám měl zvedat žaludek, pozice hlavního protagonisty je ale nezáviděníhodná.

Nejnovější díl série SAW zkoumá dosud nevyřčenou kapitolu Jigsawovy nejosobnější hry. Děj se odehrává mezi událostmi z filmů SAW I a II, kdy nemocný a zoufalý John Kramer cestuje do Mexika na riskantní a experimentální lékařský zákrok v naději, že se mu podaří zázračně vyléčit svou rakovinu. Brzy ale zjistí, že celá operace je podvod, jehož cílem je podvést ty nejzranitelnější. Nechvalně proslulý sériový vrah se vrací ke své práci a pomocí vychytralých, vyšinutých a důmyslných pastí obrací karty proti podvodníkům svým typickým způsobem.

Saw X přichází od režiséra Kevina Greuterta (Saw 6, Saw 3D), který má se sérií bohaté zkušenosti i jako střihač. Spolupracoval na všech původních pěti filmech, naposledy na snímku Jigsaw z roku 2017.

Saw X má premiéru 28. září.

Foto: Lionsgate