Chris Evans a Emily Blunt rozjíždějí nelegální byznys. Trailer představuje zběsilou novinku

Foto: Netflix

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. Hvězdně obsazená netflixovka, ve které se představí Emily Blunt a Chris Evans v hlavních rolích, se právě představila v naprosto zběsilém teaseru. Film je inspirován stejnojmenným článkem Evana Hughese z New York Times.

Liza (Emily Blunt) je svobodná matka z chudých poměrů, která právě přišla o práci a je na konci svých sil. Náhodné setkání s obchodním zástupcem (Chris Evans) ji nasměruje na ekonomicky výhodnou, ovšem eticky pochybnou dráhu prodejkyně, čímž se zaplete do nebezpečného vyděračského plánu. Vyrovnávání se s čím dál tím víc vyšinutým šéfem, zhoršující se zdravotní stav její dcery a rostoucí vědomí devastace, kterou firma způsobuje, nutí Lizu přezkoumat svá rozhodnutí. Film Obchodníci s bolestí (Pain Hustlers) režiséra Davida Yatese je drsným pohledem na to, co někteří lidé dělají ze zoufalství a jiní z chamtivosti.

David Yates se v minulosti proslavil jako režisér čtyř posledních filmů Harryho Pottera, Fantastických zvířat a Legendy o Tarzanovi. Ve vedlejších rolích se objeví Catherine O’Hara, Amit Shah, Andy Garcia nebo Chloe Coleman.

Obchodníci s bolestí mají premiéru na Netflixu 27. října.

Foto: Netflix
Foto: Netflix