Lokiho další toulky multivesmírem. Ujetý trailer potvrzuje uvedení druhé řady

Loki se chystá na své další neuvěřitelné dobrodružství.

Loki se vrací na Disney+.
Zdroj: Marvel

Jen krátce poté, co Marvel odložil sedm svých seriálů, přichází na řadu další náramně ujetá upoutávka na druhou řadu Lokiho. Titulní hrdina v ní nešťastně proklouzává časem, vracejí se známé tváře včetně Sylvie a nezapomnělo se ani na Kanga Dobyvatele.

O druhé sezóně Lokiho víme jen to, co prozradil trailer. Loki „proklouzává časem“, což způsobuje problémy jemu i celému multivesmíru. On, Mobius a Sylvie se nakonec vydají na cestu napříč časem a znovu se setkají s Kangem Dobyvatelem.

První série Lokiho, dosud jednoho z nejlepších marveláckých seriálů, začala jen krátce po krádeži Teseraktu, kdy alternativní verze Lokiho byla přivedena do tajemného Úřadu pro odchylky v čase, byrokratické organizace, která existuje mimo čas a prostor monitorující časovou linii. Loki dostal na výběr: buď bude vymazán z existence, protože je „časovou variantou“, nebo pomůže napravit časovou linii a zastavit větší hrozbu.

Vzhledem k tomu, že stávka herců a scénáristů nemá konce, rozhodl se Marvel odložit všech nadcházejících sedm seriálů z universa MCU. Výjimku tvoří pouze Loki, kterému v návratu už nic nebrání. Druhá řada What If… dorazí nakonec až kolem letošních Vánoc, Echo v lednu příštího roku, Agatha: Darkhold Diaries až na podzim 2024, X-Men ’97 rovněž až v první polovině příštího roku. Na hollywoodskou stávku nejvíce doplatil Daredevil: Reborn, kterého Marvel odsunul na neurčito, stejně jako Ironheart a Wonder Mana.

Loki se vrací na Disney+ 6. října.

Loki se vrací na Disney+.
Oficiální plakát k druhé řadě Lokiho: Zdroj: Marvel