Vášeň, sex a válka na pracovišti. Psychologický thriller Fair Play jde za hranu slušnosti

Fair Play nakonec uvidíme o týden dřív.

Očekávaný erotický thriller Fair Play míří na Netflix.
Zdroj: Netflix

Chválený thriller Fair Play, který pod svá křídla ukořistil Netflix, dorazí nakonec o něco dřív, uveden byl také nový trailer. Ten se od toho předešlého moc neliší, i v tomto případě jeho tvůrci vsadili na doslova hmatatelnou atmosféru a chemii dvou hlavních postav Aldena Ehrenreicha ze Solo a Phoebe Dynevor z Bridgertonových.

  • Erotický thriller s Phoebe Dynevor a Aldenem Ehrenreichem v hlavních rolích zkoumá měnící se povahu vztahu páru, který dává přednost kariéře před sebou navzájem.
  • Film získal nadšené recenze na festivalu Sundance, což vedlo k nabídkové válce o distribuční práva. Netflix získal film za 20 milionů dolarů, což podtrhuje jeho kvalitu.
  • Fair Play se zabývá zničující genderovou tématikou a znepokojivými hranicemi ambicí v rychle se měnícím světě. Scenáristka a režisérka Chloe Domont natočila intenzivní vztahový thriller.

Fair Play vypráví příběh Emily (Phoebe Dynevor) a Luka (Alden Ehrenreich), finančních analytiků, kteří skrývají svůj milostný vztah před společným zaměstnavatelem. Když však Emily nečekaně povýší, těsně po zasnoubení s Lukem, jejich vztah projde těžkou zkouškou.

Pro Chloe Domont byla Fair Play jakýmsi druhem exorcismu. „Byl to příběh, který ve mně hořel, a příběh, který jsem nemohla nevyprávět,“ řekla režisérka v rozhovoru, který poskytla na začátku tohoto roku. „Chtěla jsem se vyrovnat s některými nevyřešenými pocity, které jsem měla v minulosti, konkrétně s chozením s muži, u nichž jsem měla pocit, že jsou ohroženi mými ambicemi.“ Ve filmu Fair Play je tato dynamika dovedena až do nejzazšího extrému: napínavá a emocionální jízda, která prověří samotnou podstatu vztahu mladého páru.

Očekávaný thriller z dílny Netflixu měl světovou premiéru letos na Sundance, odkud si odnesl poměrně nadšené ohlasy. RottenTomatoes ukazují úctyhodných 88 procent, hodnocení na IMDB zase 7,2/10.

Premiéře na Netflixu 6. října bude předcházet uvedení ve vybraných amerických kinech.

Zdroj: Netflix