Hledá něco výjimečného. Berlín odhalil svou premiéru ve stylové upoutávce

Jedna z nejoblíbenějších postav Papírového domu se vrací na Netflix.

Berlín dorazí v prosinci.
Zdroj: Netflix

Závěr letošního roku bude z pohledu Netflixu patřit seriálu ze světa legendárního Papírového domu, Berlinovi. Ten konečně odhalil přesné datum premiéry (29. prosince) a navrch přidal stylový teaser, ve kterém se Pedro Alonso naprosto utrhl ze řetězu. Tvůrcem seriálu je Álex Pina, který pro Netflix natočil nejen Papírový dům, ale také Holky z červeného gauče nebo vězeňskou pecku Vis a vis.

Berlín říká, že jsou jen dvě věci, které mohou změnit špatný den ve skvělý: láska a milionová výplata. Proto připravuje jednu ze svých dosud nejextrémnějších loupeží – zmizení šperků v hodnotě 44 milionů dolarů. Nejdřív si ale bude muset přizvat na pomoc pár protřelých zločinců.

Seriál Berlín se natáčel ve Španělsku a představí Berlínův zrod v superzločince. Z Papírového domu například víme, že Berlín měl v minulosti pět manželek, jeho příběhu se intenzivně věnovala hlavně poslední řada. Fanoušci doufají, že nový seriál nechá nahlédnout také do Berlínova vztahu s jeho bratrem, Profesorem, kterého v Papírovém domě ztvárnil Álvaro Morte.

Jeden z největších seriálů Netflixu, Papírový dům, skončil již v roce 2021 svou pátou řadou, jeho odkaz ale žije nadále. Kromě nadcházejícího spin-offu Berlín, o kterém se mluví pomalu již druhým rokem, vyšel na Netflixu jihokorejský remake. Ten se s nadšenými ohlasy příliš nesetkal, přestože původní seriál převyprávěl velmi věrně. Tvůrce původního Papírového domu Álex Pina navíc nevyloučil, že by v budoucnu nemohly dorazit další spin-offy.

Berlín má premiéru 29. prosince na Netflixu.

Foto: Netflix