Barbie konečně vyšla online s českým dabingem. Její hodnocení půjde dolů

Miliardová Barbie je už na internetu.

Barbie online s českým dabingem.
Barbie vyšla v digitální podobě. Foto: Warner Bros.

Nejúspěšnější film roku konečně vyšel v digitální podobě. Barbie je k dispozici v rozlišení až 4K, nechybí ji ani český dabing. Aktuálně lze zakoupit nebo vypůjčit na iTunes a Google Play. Obě videotéky nabízejí snímek v rozdílné kvalitě, na čemž se podepsala také samotná cena. Nejlevnější je Barbie stále v kinech, pokud bereme v potaz cenu jednoho lístku.

Barbie online na iTunes

Videotéka iTunes uvedla horkou novinku v rozlišení až 4K, potěší také Dolby Atmos v původním znění. Jak už bývá zvykem, na iTunes nechybí ani český dabing, ten ovšem vyšel jen ve verzi stereo. Film je zde dostupný k zakoupení za 399 korun, výpůjčka na měsíc pak vyjde o směšných sedmdesát korun levněji. Film od jeho zapnutí ale musíte zhlédnout během 48 hodin.

Barbie online na Google Play

Barbie se objevila také v oblíbené videotéce Google Play. Film je zde dostupný v rozlišení až 4K/HDR, Dolby Digital 5.1 mají původní znění i český dabing. Na vyšší kvalitě českého dabingu se odráží také samotná cena, Barbie je zde k zakoupení za 420 korun, k vypůjčení za 330 korun. Stejně jako ve verzi iTunes, přehrávání je nutné zahájit do třiceti dní, na zhlédnutí pak máte 48 hodin.

Hodnocení Barbie jde dolů

Hodnocení Barbie začíná klesat. Zdroj: ČSFD

Barbie je nejúspěšnějším snímkem tohoto roku, v pokladnách kin utržila již 1,4 miliony amerických dolarů. K úspěšnému tažení zcela jistě vděčí poměrně kladným recenzím, dá se ale očekávat, že její hodnocení bude v následujících dnech klesat. Pokles například už teď zaznamenalo skóre na ČSFD, které se jen krátce po digitálním uvedení filmu přehouplo z červených čísel do modrých (aktuálně 69 procent). Nejde přitom o nic výjimečného, s tímto jevem se potýká celá řada nově vydaných filmů. Hodnocení jednoduše přibývají a divácká očekávání zůstávají nenaplněna.

Foto: Warner Bros.