Mel Gibson ve světě Johna Wicka. Seriál The Continental se představuje ve stylovém traileru

Foto: Peacock

Očekávaný třídílný seriál The Continental, který se odehrává ve světě Johna Wicka, se konečně představuje v plnohodnotném traileru. Jak už název napovídá, televizní událost měsíce září nás zavede do obávaného hotelu, který slouží jako útočiště nájemným zabijákům z celého světa. Seriálová novinka odehrávající se v sedmdesátých letech minulého století bude odvyprávěna očima jeho manažera Winstona, kterého si zahrál Mel Gibson.

Tvůrci Johna Wicka nikdy nečekali, že stvoří tak bohatou sérii. První film měl být pouze režijním debutem kaskadérů Chada Stahelského a Davida Leitche. Diváci si však titulní postavu zabijáka Keanu Reevese a svět, který obývá, zamilovali natolik, že série nedávno uvedla do kin čtvrtý film a v září dorazí prequelová minisérie – ovšem bez Reevese. A to je v plánu také spin-off Ballerina, ve kterém se představí Ana de Armas. O něm ale zase někdy příště…

Třídílná minisérie The Continental: From the World of John Wick nás přivádí do New Yorku 70. let minulého století. Zaměřuje se na původ hotelu The Continental – snad nejdůležitějšího dějiště univerza Johna Wicka – nádherné, i když tajemné budovy, která slouží jako místo setkávání zabijáků z celého světa. Seriál je vyprávěn očima mladého, začínajícího Winstona Scotta (Colin Woodell), kterého fanoušci Wicka již znají jako zarputilého manažera a majitele tohoto hotelu. Ačkoli teaser neprozrazuje nic o tom, jak Winston usedl na trůn, nabízí zábavný pohled na drsné věci, které se odehrávají za dveřmi hotelu.

Producenti seriálu uvedli, že mají nápady na „nejméně tři sezóny“, pokud The Continental dosáhne dostatečného komerčního a diváckého úspěchu. Seriál společnosti Peacock přivede do českých obýváku s největší pravděpodobností SkyShowtime.

Největší hvězdou očekávaného seriálu bude Mel Gibson, v dalších rolích se představí Katie McGrath, Colin Woodell, Peter Greene, Jeremy Bobb a mnoho dalších.

The Continental má premiéru 22. září na Peacocku, později snad také na SkyShowtime.

Foto: Peacock