Teenageři hrají o život se samotným ďáblem. Horor All Fun and Games představil trailer

Foto: Vertical

Jak už víme ze Hry na oliheň, dětské hry umějí být pěkně zapeklité. Přesvědčí se o tom i parta kamarádů ze Salemu, kteří se v hororu All Fun and Games postaví samotnému ďáblovi. Démonická podívaná, ve které se z dětských her stávají hry na život a na smrt, se představila v traileru. Ten láká na dvě známé tváře z Netflixu a další hororový titul odehrávající se v Salemu.

Společnost AGBO bratří Russoových představuje děsivý příběh o skupině teenagerů ze Salemu, kteří objeví prokletý nůž, jenž vypustí démona. Ten je nutí hrát hrůzostrašné a smrtící verze her z dětství, v nichž není vítězů, ale jen těch, kteří přežijí. Démon si nedá pokoj, dokud si v děsivém souboji na život a na smrt nevyžádá životy všech. V hlavních rolích se představí Asa Butterfield (Sexuální výchova) a Natalia Dyer (Stranger Things).

Horor All Fun and Games přichází z produkční společnosti AGBO a debutující režisérské dvojice Eren Celeboglu a Ari Costa. Hvězdně obsazený horor, který vznikl na motivy povídky J.J. Braidera, se do českých kin s největší pravděpodobností nepodívá. Americká premiéra je 1. září na VOD a v kinech souběžně.

Foto: Vertical