Netflix slibuje velkolepé pirátské dobrodružství. Finální trailer na One Piece sklízí pochvalu

Foto: Netflix

Od uvedení očekávané adaptace One Piece nás dělí už jen hodiny, přesto Netflix servíruje finální trailer. Ten prezentuje akční pirátskou podívanou mnohem lépe, že původní teaser, čímž si nás rozhodně získal. Nadějná seriálová novinka má políčeno stát se jedním z nejúspěšnějších titulů Netflixu v tomto roce.

One Piece je nejprodávanější manga série všech dob a seriál od Netflixu bude jeho první hranou adaptací. Původní manga je epickou ságou o dobrodružství na širém moři a vypráví příběh Luffyho, nadšeného, lehce praštěného mladíka s jedinou touhou – stát se králem pirátů. Kulturní fenomén s miliony nadšených fanoušků po celém světě, je rozsáhlý příběh o skupině ztroskotanců, kteří mají sen a stanou se Luffyho oddanou posádkou, Slaměnými klobouky. Seriál Netflixu začíná na samém začátku Luffyho příběhu a představuje stávajícím fanouškům i zcela novým divákům hrané iterace oblíbených postav a jejich protivníků.

Mangu One Piece vytvořil Eiičiró Oda v roce 2009. S více než 480 miliony prodanými kopiemi se z ní stala nejprodávanější manga a nejprodávanější komiksová série na světě. Eiičiró Oda se tak stal nejlépe prodávaným fiktivním spisovatelem a jedním z umělců, kteří svou tvorbou ovlivnili historii japonských komiksů. Manga a anime nadále vycházejí.

One Piece není jedinou očekávanou adaptací mangy, kterou připravuje Netflix. Během akce TUDUM byl představen také seriálový Avatar: Legenda o Aangovi, který se pokusí napravit to, co nevyšlo ve filmu M. Night Shyamalana z roku 2010. Takže téměř všechno.

Seriál má premiéru na Netflixu 31. srpna.

Foto: Netflix