Budoucí čokoládový Mozart jde za svým snem. Wonka se představil v kouzelném traileru

Foto: Warner Bros.

Willy Wonka se vrací na plátna kin, tentokrát v dobrodružství, které předchází oblíbenému snímku Karlík a továrna na čokoládu a jeho slavné předloze Roalda Dahla. Budoucího čokoládového Mozarta ve snímku ztvární Timothée Chalamet, snímek natočil režisér Paul King, tvůrce filmového Paddingtona. Právě zveřejněný trailer slibuje zábavnou podívanou pro celou rodinu, asi nejlepší možnou náhradu za Johnnyho Deppa, menší roli Rowana Atkinsona a Hugh Granta jako Umpa-lumpu.

Film Wonka je založený na výjimečné postavě, která je ústřední postavou knihy Karlík a továrna na čokoládu, nejkultovnější dětské knihy Roalda Dahla a jedné z nejprodávanějších dětských knih všech dob, a vypráví podivuhodný příběh o tom, jak se z největšího světového vynálezce, kouzelníka a výrobce čokolády stal milovaný Willy Wonka, jak ho známe dnes.

Od režiséra Paula Kinga (Paddington) a scénáristů Simona Riche (Nebe s.r.o.) a Simona Farnabyho (Kryštůfek Robin) přichází opojná směs kouzel a hudby, chaosu a emocí, to vše vyprávěné srdcem a humorem. Tato neodolatelně vynalézavá podívaná s Timothée Chalametem v hlavní roli představí divákům mladého Willyho Wonku, který je plný nápadů a odhodlání změnit svět jedním lahodným soustem – a dokazuje, že nejlepší věci v životě začínají snem, a pokud máte štěstí a potkáte Willyho Wonku, je možné všechno.

Wonka má premiéru v kinech 14. prosince.

Foto: Warner Bros.