Hordy mutantů a smrtících nájezdníků. Videoherní adaptace Twisted Metal ve zběsilém traileru

Foto: Peacock

Postapokalyptický seriál Twisted Metal, který je adaptací stejnojmenné videoherní série, má premiéru už za dva týdny, přesto se v pořádném traileru představuje až nyní. Novince od tvůrců Zombielandu, Deadpoola a Kobry Kai nechybí drsný humor ani akce přitažená za vlasy. V čerstvém traileru se objevuje také Neve Campbell známá ze série Vřískot, hlavní slovo ale má Anthony Mackie z Avengers.

V postapokalyptické pustině dostane John Doe, upovídaný mlékař se ztrátou paměti, úkol projít zpustošeným světem a doručit záhadný balíček. Spolu s asistencí Quiet, zbrklé zlodějky aut, čelí Doe příležitosti, která mu může naprosto změnit život (k lepšímu nebo horšímu). Bude se ale muset postavit bezohledným nájezdníkům ve smrtících a ničivých vozidlech a holdě mutantů. Největší hrozbu ovšem představuje Sweet Tooth, svalnatý zabiják s maskou klauna, který se potuluje krajinou ve svém zmrzlinářském voze.

Tvůrcem poměrně očekávaného seriálu z dílny Peacocku (u nás bude nejspíše uveden na SkyShowtime) je Michael Jonathan Smith, scénárista a producent oblíbeného Netflix seriálu Kobra Kai. Na scénáři se podíleli dobře známí Rhett Reese a Paul Wernick, autoři filmového Zombielandu a Deadpoola. V hlavní roli Johna Doea se představí Anthony Mackie, v těch vedlejších potom Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church nebo Will Arnett.

Seriál Twisted Metal má premiéru 27. července.

Foto: IGN