13 nejočekávanějších Netflix novinek v červenci

Foto: Zaklínač, V pasti: Barcelona, Oni naklonovali Tyrona (vše Netflix)

Netflix v červenci uzavře příběh třetí řady Zaklínače a rozloučí se s Henrym Cavillem v roli Geratla, milovníci seriálů dostanou nové epizody oblíbeného Advokáta a kvalitních jihokorejských titulů Dezertér a Záhadný lovec. Mezi nejočekávanějšími novinkami nechybí ani japonský seriálový thriller Hoří jako papír. Filmovou sekci doplní německé sci-fi V ráji, ve které se obchoduje s lidským stářím, hororový spin-off V pasti: Barcelona, premiérou července bude černošská komedie Oni naklonovali Tyrona.

Nepoznané: Ztracená pyramida | 3. července

V tomto dokumentu proniknou Egyptští archeologové hluboko do historie. Při hledání pohřbené pyramidy odhalí hrobky a artefakty staré více než 4 000 let. Od režiséra Maxe Salomona, který dříve pracoval na kvalitních sériích z dílny National Geographic.

Advokát – 1. část 2. řady | 6. července

Mickey Haller z LA skončil po nehodě na druhé koleji. Rozjetou právnickou kariéru mu ale má zachránit nový případ vraždy, který řeší ze svého nepřehlédnutelného lincolnu. Pokračování úspěšného Netflix seriálu, který stejně, jako film Obhájce (2011), je adaptací knihy Michaela Connellyho.

Tchán s tchyní jsou psanci | 7. července

Owen Browning (Adam Devine) je upjatý bankovní manažer, který se chystá oženit se svou životní láskou Parker (Nina Dobrev). Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí Ghost Bandits, domnívá se, že za loupeží stojí jeho budoucí tchán a tchýně (Pierce Brosnan a Ellen Barkin), kteří právě přijeli do města. Od režiséra pohodové Netflix komedie Ta druhá.

Nepoznané: Roboti zabijáci | 10. července

Co se stane, když o životě a smrti začne rozhodovat pouhý stroj? Dokument o úskalích použití umělé inteligence v armádě. Od režiséra dokumentů Boston: Vraždy před maratonem nebo série Přežít svoji smrt.

Hoří jako papír – 1. řada | 13. července

Před třinácti lety na sebe její matka vzala vinu za tragický požár. Anzu teď spřádá plány na pomstu, a tak si změní jméno a nastoupí jako hospodyně u bezcitné macechy. Japonská napínavá adaptace mangy.

V pasti: Barcelona | 14. července

Světovou populaci zdecimovala záhadná síla. Sebastian z Barcelony patří k hrstce těch, kdo měli štěstí. Musí ale dál bojovat o přežití, najít ve vylidněných ulicích spojence a utéct s nimi z města. Jenže když se o to pokusí, objeví se z ničeho nic ještě děsivější hrozba. Snímek se odehrává souběžně s filmem Sandy Bullock V pasti.

Oni naklonovali Tyrona | 21. července

Tajemná sci-fi Oni naklonovali Tyrona vypráví příběh nesourodé trojice vyšetřující sérii podivných událostí, které je upozorní na ďábelské spiknutí skrývající se přímo v jejich čtvrti. Hvězdně obsazená černošská komedie přichází od režiséra Juela Taylora, scénáristy snímků Creed II a Space Jam: Nový začátek.

Pohřešovaná: Případ Lucie Blackman | 26. července

Prvního července 2000 zmizela v Tokiu jednadvacetiletá Lucie Blackman z Velké Británie. Pátrání pak přitáhlo velkou pozornost a zároveň začal i neúnavný boj za spravedlnost. Od režiséra Netflix dokumentu Uprchlík: Podivuhodný případ Carlose Ghosna.

V ráji | 27. července

Poté, co je jeho žena nucena vzdát se čtyřiceti let svého života jako splátky dluhu za pojištění, muž zoufale hledá způsob, jak je získat zpět. V nepříliš vzdálené budoucnosti metoda převodu let vašeho života z jedné osoby na druhou navždy změnila svět a z biotechnologického start-upu AEON udělala farmaceutickou společnost s miliardovým obratem.

Zaklínač – 2. část 3. řady | 27. července

Foto: Netflix

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. Zbylé epizody třetí řady fantasy seriálu budou posledním vystoupením Henryho Cavilla v roli Geralta.

Dezertér – 2. řada | 28. července

Mladý voják dostane za úkol pochytat dezertéry a odhalí přitom tvrdou realitu, kterou si každý nový branec musí na povinné vojně protrpět. Pokračování kvalitního korejského seriálu, který si našel skupinu fanoušků také u nás.

Jak se stát vůdcem sekty – 1. řada | 28. července

Foto: Netflix

Nahlédněte do příručky pro vůdce sekty, kde se dozvíte, jak získat bezpodmínečnou lásku a bezbřehou oddanost ostatních lidí a taky moc ovládat jejich mysl, tělo i duši. Vypravěčem čtyřdílné minisérie je Peter Dinklage.

Záhadný lovec – 2. řada | 29. července

Foto: Netflix

Prodavači nudlí přes den, krotitelé duchů v noci. Říká se jim lovci a svoje zvláštní schopnosti využívají k ochraně lidí před zlými démony. Jihokorejský fantasy seriál, která má naprosto skvělou akci a dobře napsané postavy.