Na dvorku mu přistál mimozemšťan. Sci-fi Jules slibuje pohodovou podívanou

Foto: Bleecker Street Media

Sci-fi novinka Jules přichází od režiséra Marca Turtletauba, v hlavní roli se představí Ben Kingsley. Trailer slibuje pohodovou podívanou o jednom stárnoucím pánovi, kterému na zahradě přistane mimozemšťan. Nic převratného asi nečekejme, nicméně jména Marca Turtletauba, producenta Malé Miss Sunshine a mnoha dalších titulů, může být zárukou kvality.

Snímek sleduje Miltona (Ben Kingsley), který žije poklidným životem v malém městečku v západní Pensylvánii. Jeho život se obrátí vzhůru nohama, když na jeho zahradě přistane vesmírná loď a její mimozemský pasažér. Netrvá dlouho a Milton s ním naváže blízký vtah, dokonce mu začne říkat Jules. Věci se zkomplikují, když Julese objeví dvě sousedky (Harriet Sansom Harris, Jane Curtin) a celou situaci začne prověřovat vláda. Následuje zábavná, divoce vynalézavá jízda, kdy tři sousedé nacházejí nový smysl života – díky tomuto nepravděpodobnému cizinci.

Marc Turtletaub v minulosti natočil pouze dva snímky (Puzzle a Gods Behaving Badly), jako producent se ale podílel na řadě výborných titulů. Stojí například za oscarovou Malou Miss Sunshine, Všude dobře, proč být doma, sci-fi Vlastní zbraň podmínkou a mnoha dalšími.

Jules má premiéru v amerických kinech 11. srpna.

Foto: Bleecker Street Media