Geralt rozpoutává peklo, aby našel svoji dceru. Zaklínač má epický trailer na druhou část třetí řady

Foto: Netflix

Šéfové Netflixu rozhodli, že poslední sezónu Zaklínače s Henrym Cavillem pořádně protáhnou. Zbylých pět epizod třetí řady dorazí na konci července, měsíc po uvedení první části. A čekání to bude ještě dlouhé, protože v novém traileru se dějí naprosto šílené věci. Geralt rozpoutává peklo při hledání Ciri, mágové čarují a monstra vytahují drápky. Závěr upoutávky pak prozrazuje, že Geraltova mise může skončit velkým neúspěchem.

Henry Cavill se naposledy vrací jako Geralt. V příští řadě převezme jeho roli Liam Hemsworth. „Má cesta coby Geralt z Rivie byla plná monster a dobrodružství, bohužel ale odložím svůj medailon a meče. Ve čtvrté sérii místo mě převezme plášť Bílého vlka fantastický pan Liam Hemsworth. Jak je zvykem u těch největších literárních charakterů, předávám pochodeň s úctou k času strávenému ztělesňováním Geralta a s nadšením očekávám, až uvidím jak Liam ztvární tuto fascinující a rozmanitou postavu. Liame, tento charakter má úžasnou hloubku. Užij si proniknutí do ní a zjisti, co v ní najdeš.“

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce.

Netflix má se světem Zaklínače velkolepé plány. V roce 2021 vyšlo celovečerní anime Zaklínač: Vlčí sen, které posbíralo poměrně nadšené ohlasy, loni pak mělo premiéru prequelové Pokrevní pouto s Michelle Yeoh v hlavní roli. Diváci této čtyřdílné minisérii ale na chuť nepřišli, celý projekt se spíše setkal s nepochopením. Netflix má následně ve výrobě další anime projekt, svět Zaklínače navštívíme i v dětském seriálu. Potvrzena byla rovněž čtvrtá řada původního seriálu, Cavilla v něm ovšem nahradí již zmíněný Liam Hemsworth.

Druhá část třetí řady Zaklínače dorazí na Netflix 27. července.

Foto: Netflix