Klepání ze zdi pokojíčku není jen jeho fantazií. Trailer hororu Pavučina láká na teror v rodině

Foto: Lionsgate

Jeho rodiče mu tvrdí, že hlasy, které slyší ve své hlavě, jsou jen jeho fantazií. Horor Pavučina, ve kterém se mimo jiné představí oblíbený herec Antony Starr z drsného superhrdinského seriálu Banda, nahání husí kůži v prvním traileru. Děsivá upoutávka láká na jeden z nejambicióznějších hororů tohoto roku. Film natočil tvůrce Netflix minisérie Marianne.

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé klepání ze zdi jeho pokojíčku. Jeho rodiče trvají na tom, že se mu jen zdá. Jak se ale Peterův strach stupňuje, začíná věřit, že máma s tátou (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašlivé tajemství, které by mohlo zpochybnit jeho důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle?

Pavučinu natočil režisér Samuel Bodin, tvůrce povedené hororové Netflix série Marianne. V roli rodičů se představí Antony Starr (Banda) a Lizzy Caplan (Castle Rock), jejich syna si zahrál Woody Norman (C’mon C’mon). Scénář k očekávanému hororu napsal Chris Thomas Devlin, autor Texaského masakru motorovou pilou z roku 2022, producenty jsou Seth Rogen, Evan Goldberg a tvůrci snímků Barbar a TO.

Film má českou premiéru 10. srpna.

Foto: Lionsgate