Dětský megahit jako Strážci vesmíru. Trailer na Tlapkovou patrolu ve velkofilmu je plný superhrdinské akce

Foto: Paramount Pictures

Po úspěchu Tlapkové patroly ve filmu přichází do kin pokračování, ve kterém oblíbení hrdinové získají superhrdinské schopnosti a již tradičně se pokusí zastavit ďábelský plán starosty Humdingera. Trailer slibuje nádhernou vizuální stránku a hromadu odkazů na superhrdinský žánr. Tento film, stejně jako jeho předchůdce, si mohou zamilovat nejen děti, ale i jejich rodiče.

Když se přímo na Adventure City zřítí magický meteorit, získají pejsci z Tlapkové patroly superschopnosti, které je promění v MOCNÉ TLAPKY! Například nejmenší člence týmu, Skye, se díky novým schopnostem splní velký sen. Vše se ovšem zásadně zvrtne, když se zlému bývalému starostovi Humdingerovi podaří utéct z vězení. Společně s Victorií Vance, šílenou vědkyní, která je meteoritem přímo posedlá, se pokusí pejsky o jejich superschopnosti připravit ve snaze stát se superpadouchem. Tlapková patrola musí oba dva zastavit dřív, než bude pro Asteroid City pozdě. A Skye se přesvědčí o tom, že i malinké štěně může znamenat veliký rozdíl.

Seriál Tlapková patrola, ze kterého celovečerní filmy vycházejí, patří mezi nejpopulárnější dětské pořady současnosti. Natočeno bylo prozatím devět sérií, ta nejnovější byla uvedena v loňském roce. Na filmovém zpracování, které logicky dostalo mnohem krásnější vizuální provedení a mnohonásobně vyšší rozpočet, se podíleli tvůrci Maxinožky nebo Útěku z planety Země, v originálním znění propůjčily svůj hlas hvězdy jako Mckenna Grace, Kristen Bell, James Marsden, Taraji P. Henson, Dax Shepard, Tyler Perry a mnoho dalších.

Superhrdinská Tlapková patrola ve velkofilmu bude v kinech od 28. září.

Foto: Paramount Pictures