Star Wars podle Zacka Snydera vypadají nádherně. Netflix ukázal záběry z náročného natáčení Rebel Moon

Foto: Netflix

Jedním z vrcholů Netflixu v tomto roce má být velkolepá sci-fi Rebel Moon Zacka Snydera. Samotný režisér v novém dvouminutovém pohledu do zákulisí prozradil, že nápad na tento film v něm dřímal už dvacet let. Upoutávka dává ochutnat z atmosféry reálných lokací, které byly speciálně vybudované pro tento film, Snyderova nadšení a fyzické akce, která se rozhodně nerodila jen před zeleným plátnem. Star Wars podle Zacka Snydera uvidíme v prosinci tohoto roku.

Když se mírumilovná kolonie na okraji galaxie ocitne v ohrožení armád tyranské vládnoucí síly, stane se jejich největší nadějí na přežití Kora (Sofia Boutella), záhadná cizinka žijící mezi vesničany. Kora, pověřená úkolem najít vycvičené bojovníky, kteří se s ní spojí v marném odporu proti Matce světa, sestaví malou skupinu bojovníků – outsiderů, povstalců, rolníků a válečných sirotků z různých světů, které spojuje potřeba vykoupení a pomsty. Zatímco se stín celé Říše snáší na polozapomenutý měsíc, odehrává se bitva o osud galaxie a v jejím průběhu se formuje nová armáda hrdinů.

Virtuální akce Netflixu nazvaná TUDUM každoročně představí desítky očekávaných titulů a vystoupí na ní řada známých osobností. Letošní ročník se konal 17. června a streamoval se živě z Brazílie. Na obrazovkách se tentokrát objevili Chris Hemsworth, Arnold Schwarzenegger nebo Gal Gadot. Rebel Moon Zacka Snydera byl jedním z mnoha projektů, které zde dostaly prostor.

Rebel Moon má premiéru na Netflixu 22. prosince.

Foto: Netflix
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Foto: Netflix