Špionážní série Special Ops: Lioness od tvůrce Yellowstone má hvězdné tváře. Trailer slibuje hodně drsnou podívanou

Foto: Paramount+

Mistr drsných seriálových thrillerů Taylor Sheridan se na prázdniny rozhodně nechystá, už brzy totiž uvede jeden ze svých dalších počinů. Špionážní Special Ops: Lioness, které se chlubí jmény jako Zoe Saldaña, Morgan Freeman nebo Nicole Kidman, se divákům představil v prvním traileru. Tvůrce Yellowstonu a všech jeho prequelů rozhodně ví, jak diváky nalákat k televizním obrazovkám.

Seriál inspirovaný skutečným programem americké armády, sleduje život Joe (Zoe Saldaña), která se snaží najít rovnováhu mezi osobním a válkou zmítaným profesním životem u CIA. Program Lvice, na který dohlíží Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) a Donald Westfield (Michael Kelly), angažuje mariňačku Cruzovou (Laysla De Oliveira), aby v utajení působila po boku Joe mezi mocipány státního terorismu ve snaze CIA zmařit další 11. září. Morgan Freeman mezitím hraje Edwina Mullinse, amerického ministra zahraničí, který vede vyšetřování mise, jež se zvrtne.

Taylor Sheridan patří k nejsledovanějším tvůrcům současnosti. Režisér skvělého thrilleru Wind River a scénárista obou dílů Sicaria, se v posledních letech zabydlel u Paramountu. Pro něj točí drsné seriálové tituly Yellowstone a jeho prequely 1923 a 1883, skvěle si vedou také Starosta Kingstownu a Král Tulsy. Tím ale Sheridan rozhodně nekončí, zřejmě ještě letos uvede další dva spin-offy uznávaného Yellowstonu 6666 a Lawmen: Bass Reeves, chystá také novinku Land Man s Billym Bobem Thorntonem v hlavní roli. Všechny již vydané tituly lze v současnosti najít na streamu SkyShowtime.

První dvě epizody seriálu Special Ops: Lioness mají premiéru na Paramount+ 23. července. Bližší informace o uvedení na SkyShowtime zatím nemáme.

Foto: Paramount+