V bistru servírují pochoutku z lidského masa. Kanibalský seriál nešetří černým humorem ani hrůzou

Foto: Prime Video

Děsivá městská legenda o lásce, zradě, trávě, gentrifikaci, kanibalismu a přežití nejsilnějších, inspirovaná Sweeney Toddem. Tak je popisovaná seriálová novinka The Horror of Dolores Roach, adaptace stejnojmenného úspěšného podcastu, který nešetří hrůzou ani vtipem. Na televizní obrazovky ji přivede samotný tvůrce předlohy, premiéra na Prime Video je již začátkem července.

Dolores Roachová je po šestnácti letech propuštěna z vězení a vrací se s dvěma stovkami dolarů do značně gentrifikované čtvrti Washington Heights. Její přítel je nezvěstný, rodina dávno pryč. Dolores se tak znovu setkává se starým kamarádem, huličem Luisem, který jí poskytne ubytování a jídlo a nechá ji pracovat jako masérku ve sklepě pod svým zchátralým bistrem Empanada Loca, jediným pozůstatkem jejího bývalého života. Když se její nová příležitost ocitne v ohrožení, „kouzelné ruce“ ji doženou k šokujícím extrémům, aby přežila.

The Horror of Dolores Roach je seriálovou adaptací stejnojmenného podcastu na Spotify, na který získala práva společnost Blumhouse Television. Očekávaná novinka, která pochází od Aarona Marka, tvůrce předlohy, bude exkluzivně uvedená na Prime Video již 7. července.

„Dolores Roachová je přesně ten typ svěžího, odvážného a zcela jedinečného příběhu, který společnost Blumhouse s nadšením vytváří. Diváci brzy pochopí, proč je tento moderní hororový příběh s temně humorným nádechem prostě tak výjimečný,“ řekl na adresu seriálové adaptace prezident společnosti Blumhouse Television Chris McCumber.

Foto: Prime Video