Ničí život není důležitější, než tahle mise. Ethan Hunt čelí temné minulosti v novém traileru Mission: Impossible 7

Foto: Paramount Pictures

Ethan Hunt v podání Toma Cruise byl vždycky frajer. Nejinak tomu bude v sedmém díle Mission: Impossible nesoucí podtitul Odplata (rozdělen bude do dvou částí). Ten se po roce připomíná v dalším traileru slibujícím adrenalinovou podívanou, která nemá v současné kinematografii konkurenci. Červencová premiéra je bohužel ještě daleko…

V sedmém filmu ze série Mission: Impossible se Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tým vydávají na svou dosud nejnebezpečnější misi, jejímž cílem je vypátrat novou děsivou zbraň ohrožující celé lidstvo. Temné síly z Ethanovy minulosti se derou na světlo a začíná smrtící závod napříč celým světem. Tváří v tvář tajemnému, všemocnému nepříteli je Ethan nucen zvážit, že na ničem nemůže záležet víc než na jeho poslání – dokonce ani na životech těch, které má nejraději.

Nové trailerové záběry předznamenávají dosud nejnebezpečnější misi týmu IMF, při níž je v sázce osud celého světa. Nechybí honičky na koních, souboje ve vlaku, automobilové honičky, a dokonce ani skok na motorce z útesu (zřejmě nejnebezpečnější kaskadérský kousek Toma Cruise). Sedmá Mission: Impossible vypadá skvěle, nelze se ale zbavit dojmu, že upoutávky na minulý film byly ještě o fous lepší. Samotný trailer, který vyšel také s českým dabingem, doprovodil nový oficiální plakát.

Mission: Impossible Odplata – První část uvidíme v kinech od 13. července. Druhá část pak dorazí do kin v červenci příštího roku.

Trailer s titulky

Trailer s dabingem

Foto: Paramount Pictures