Mix Zombielandu a Šíleného Maxe. Trailer postapokalyptického seriálu Twisted Metal má vražedného klauna

Foto: Peacock

Rok 2023 je skvělým rokem pro videoherní adaptace. Seriálový hit The Last of Us netřeba představovat, v kinech ještě pořád válí povedený Super Mario. Na podobný úspěch se pokusí navázat seriálová novinka Twister Metal, která je adaptací stejnojmenné videohry z Playstationu. Titul se představil v krátkém teaseru, který příliš mnoho neprozrazuje. Už teď je ale jasné, že nás čeká mix Zombielandu a Šíleného Maxe.

V postapokalyptické pustině dostane John Doe, upovídaný mlékař se ztrátou paměti, úkol projít zpustošeným světem a doručit záhadný balíček. Spolu s asistencí Quiet, zbrklé zlodějky aut, čelí Doe příležitosti, která mu může naprosto změnit život (k lepšímu nebo horšímu). Bude se ale muset postavit bezohledným nájezdníkům ve smrtících a ničivých vozidlech a holdě mutantů. Největší hrozbu ovšem představuje Sweet Tooth, svalnatý zabiják s maskou klauna, který se potuluje krajinou ve svém zmrzlinářském voze.

Tvůrcem poměrně očekávaného seriálu z dílny Peacocku (u nás bude nejspíše uveden na SkyShowtime) je Michael Jonathan Smith, scénárista a producent oblíbeného Netflix seriálu Kobra Kai. Na scénáři se podíleli dobře známí Rhett Reese a Paul Wernick, autoři filmového Zombielandu a Deadpoola. V hlavní roli Johna Doea se představí Anthony Mackie, v těch vedlejších potom Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church nebo Will Arnett.

Seriál má premiéru 27. července.

Foto: IGN