De Niro jako neřízená katastrofa. V komedii Pappa Mia! servíruje páva svým hostitelům

Foto: Lionsgate

Robert De Niro se vrací na plátno jako trapný tatínek a nikdo není v bezpečí. Herecká legenda a hvězda seriálu Sex ve městě Kim Cattrall hrají budoucí tchány v novém vtipném traileru k filmu Pappa Mia!, v němž vystupuje komik Sebastian Maniscalco.

Robert De Niro hraje Maniscalcova otce Salva, který doprovází svého syna na velkou rodinnou oslavu 4. července. Na ní Maniscalco plánuje požádat o ruku svou přítelkyni, kterou hraje Leslie Bibb. Na rozdíl od De Nirova klasického panovačného otce ve filmech Fotr je lotr je tento tatínek spíše svérázný, ukázněný Ital. Devětačtyřicetiletý Maniscalco a De Niro spolu hráli také v hitu od Netflixu Irčan z roku 2019.

Komedie, kterou napsali Maniscalco a Austen Earl, nabízí v traileru pohled na kulturní střet dvou rodin a zřejmě i na předčasnou smrt domácího páva. Maniscalco hraje Sebastiana a De Niro jeho otce Salva, italsko-amerického kadeřníka ze staré školy, který teprve před rokem přišel o svou ženu, Sebastianovu „drahou matku“. Když mu tedy Sebastianova snoubenka Ellie nabídne pozvání na velký rodinný víkend ke 4. červenci, nezbývá mu nic jiného než vzít Salva s sebou.

Kim Cattrall a David Rasche ze seriálu Succession hrají Elliiny rodiče Tiggera a Billa Collinsovy. Jejich syny Luckyho a Douga ztvární Anders Holm ze seriálu Workaholics a Brett Dier ze seriálu Jane the Virgin. Elliina rodina je z těch, které nosí stejná pyžama a mají domácího páva, kterému Doug rád serenáduje na obřadní flétnu. Není tedy divu, že Sebastianovy obavy z toho, že ho otec ztrapní, jsou oprávněné. A to i poté, co Salvo uvaří Elliině rodině italskou večeři – jako drůbež použije jejich domácího páva. Není to poprvé, co vidíme De Nira pohřbívat důkazy.

Snímek Pappa Mia!, který režírovala Laura Terruso, vstupuje do kin 1. června 2023.

Foto: Lionsgate