Krev valí proudem, Stifler v roli padoucha. Trailer akčního hororu Becky 2 má tarantinovské proporce

Foto: Quiver Distribution

V roce 2020 spatřil světlo světa akční horor Becky, ve kterém se násilím a krví rozhodně nešetřilo (padoucha zde ztvárnil herec komediálních rolí Kevin James). Připravované pokračování s názvem The Wrath of Becky jde ještě dál a vrací do hry původní hrdinku, která se bude znovu mstít. Tentokrát se postaví Seannu Williamu Scottovi (Stifler z Prciček) a jeho kamarádíčkům. Trailer slibuje tarantinovskou podívanou, čímž se tvůrci tohoto filmu rozhodně netají.

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se šestnáctiletá Becky (Lulu Wilson) pokouší znovu vybudovat svůj život v péči starší ženy – spřízněné duše jménem Elena. Když však do jejich domu vnikne násilnická skupina známá jako Los Hombres Nobles, napadne je a odvede jim milovaného psa, musí se Becky vrátit ke svým starým způsobům, aby ochránila sebe i své blízké.

„Vím, že nebudu první, ale jsem velký fanoušek Tarantina. Je to mistr filmů o pomstě, a to pro nás bylo velkou inspirací pro tento film. Tarantina jsme prostě studovali, sledovali jsme všechno znovu a znovu. Myslím, že jsem se na každého Kill Billa díval třikrát, když jsem psal tento film a postavy,“ prozradil Matt Angel, jeden z režisérů a scénárista filmu The Wrath of Becky.

Akční horor The Wrath of Becky se prozatím drží na stoprocentním hodnocení na Rotten Tomatoes (15 kladných recenzí), databáze IMDb ukazuje krásných 7,6 z deseti. Film s velkou pravděpodobností nebude uveden v českých kinech, stejně jako nebyl ani původní snímek Becky.

Foto: Quiver Distribution