13 originálních Netflix novinek, které v dubnu budou stát za to

Foto: Sweet Tooth, Mighty Morphin Power Rangers, Hladoví po úspěchu (vše Netflix)

Známe nejočekávanější dubnové novinky od Netflixu. Svou fantasy novinku Chupa představí Jonás Cuarón (syn Alfonse Cuaróna), dorazí filmové zakončení seriálu Poslední království, premiéru budou mít rovněž noví Strážci vesmíru s původními představiteli hlavních rolí. Největší dubnovou novinkou ale bude druhá řada skvělého postapokalyptického seriálu Sweet Tooth: Chlapec s parožím.

Ve při – 1. řada | 6. 4.

On je neúspěšný majitel firmy, ona zase byznysmenka s velkými ambicemi. Jednoho dne za volantem oběma ujedou nervy a na povrch vyplují jejich nejhorší stránky. Břitký a zábavný seriál napsal Lee Sung Jin (Silicon Valley). V hlavních rolích výkonní producenti Steven Yeun a Ali Wong.

Chupa | 7. 4.

Osamělý kluk se na návštěvě u příbuzných v Mexiku skamarádí s mytickou bytostí, která se skrývá na dědově ranči, a zažije přitom úžasné dobrodružství. Fantastický příběh o dospívání natočil Jonás Cuarón, scénárista Gravitace a syn slavnějšího Alfonse Cuaróna.

Transatlantic – 1. řada | 7. 4.

Po vypuknutí 2. světové války dají dva odvážní Američané v Marseille dohromady plán na záchranu umělců, spisovatelů a dalších lidí prchajících z Evropy. Drama z doby druhé světové války od Anny Winger (Neortodoxní).

Hladoví po úspěchu | 8. 4.

Šikovná mladá kuchařka se rozhodne vyzkoušet, jaké to je pracovat pod vedením slavného, ale nemilosrdného šéfkuchaře. A sáhne si přitom až na úplné dno. Znepokojivé drama z Thajska.

Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton – 1. řada | 12. 4.

Archivní záznamy, děsivé rekonstrukce a exkluzivní rozhovory vrhají nové světlo na tragédii, která ochromila celé město. A taky na dva bratry, kteří v ní měli prsty.

Posedlost, láska a závist – 1. řada | 13. 4.

Uznávaný chirurg z Londýna se úplně zblázní do synovy snoubenky a tahle vášnivá aférka jim může změnit život jednou provždy. Erotické drama, ve kterém hrají Richard Armitage (Hobit) a Charlie Murphy (Gangy z Birminghamu).

Poslední království: Sedm králů musí zemřít | 14. 4.

Po smrti krále Edwarda vyrazí Uhtred z Bebbanburgu se svými druhy po boku na dlouhou cestu po rozdrobeném království. Podaří se mu konečně sjednotit celou Anglii? Celovečerní závěr úspěšného seriálu Poslední království od výkonného producenta A. Dreymona, který si v něm i zahrál.

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy | 19. 4.

Tým Power Rangers utrpí tragickou ztrátu. Jeho řady proto doplní nečekaná mladá hrdinka a všichni se společně postaví odvěké sokyni. Filmové pokračování původního seriálu Strážci vesmíru, ve kterém se objeví někteří původní představitelé.

Diplomatické vztahy – 1. řada | 20. 4.

Foto: Netflix

V době mezinárodní krize se diplomatka snaží zvládat novou práci na pozici ostře sledované velvyslankyně ve Velké Británii i divoké manželství se slavným politikem. Politické drama od Debory Cahn (Ve jménu vlasti, Západní křídlo), ve kterém hrají Keri Russell a Rufus Sewell.

Zpátky do práce – 7. řada | 26. 4.

Mateřská končí a je čas vrátit se do práce. Čtyři mamky v současném Torontu zdolávají děti, šéfy, lásku a život. Oblíbený seriál producentky Catherine Reitman vychází původně na CBC.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím – 2. řada | 27. 4.

Roztomilý kluk, který je napůl člověk a napůl jelen, hledá v postapokalyptickém světě rodinu a domov. A pod ochranou jednoho mrzouta přitom zažije velké dobrodružství. Kritiky uznávaná dystopická pohádka, za kterou Nonso Anozie získal Emmy jako nejlepší herec ve vedlejší roli.

Cesta svatojánských mušek – 2. část 2. řady | 27. 4.

Kate a Tully jsou kamarádky na život a na smrt, které spolu překonaly už spoustu překážek. Rozdělí je ale navždycky jedna osudová chyba? Katherine Heigl a Sarah Chalke jako nerozlučné kamarádky v romantickém dramatu podle úspěšného románu od Kristin Hannah.

Zdravotní sestra – 1. řada | 27. 4.

Nová zdravotní sestra začne podezřívat kolegyni z toho, že její touha po pozornosti může mít něco společného se smrtí několika pacientů. Od producentů Kaštánka přichází převyprávění znepokojivého skutečného příběhu.

Další: Nejočekávanější novinky v dubnu mimo Netflix