Netflix odstraní těchto 10 výborných filmů na konci dubna

Foto: Resident Evil (Constantin Film), Dovolená za trest (Warner Bros. Pictures), V zajetí démonů (Warner Bros. Pictures)

Filmy na Netflix přicházejí a zase odcházejí. Na konci dubna se diváci rozloučí s několika zdařilými tituly, předplatitelé služby tak mají jen několik dní na jejich zhlédnutí. Už 30. dubna zmizí z nabídky oblíbená sandlerovka Dovolená za trest, oscarové trháky, které milujeme všichni – Forrest Gump a Podivuhodný případ Benjamina Buttona, kultovní komedie Policajt v Beverly Hills nebo původní dva díly hororu Jamese Wana V zajetí démonů. Není vyloučeno, že zmíněné filmy se na Netflix vrátí v nadcházejících měsících.

Debbie a její parťačky

Debbie Oceanová je venku z basy a má zálusk na parádní náhrdelník, který chce šlohnout během charitativního dýchánku Met Gala. A naverbuje na to dalších sedm žen. Víte, že Danny Ocean má sestru a ta má svoje parťačky? Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna a další v akční komedii.

Dovolená za trest

Co může být horší než děsivé rande naslepo dvou single rodičů? Třeba když na sebe znovu narazí na dovolené, kde s sebou mají navíc i děti. Adam Sandler a Drew Barrymore zase pohromadě v romantické komedii o dvou rodinách, které spolu uvíznou v Africe.

Escobar

Novinářka Virginia Vallejo vzpomíná na svůj divoký a nebezpečný románek s Pablem Escobarem z doby, kdy budoval svoje drogové království a terorizoval přitom celou zemi. Javier Bardem a Penélope Cruz ve filmu podle skutečných událostí.

Forrest Gump

Přátelský a klidný muž prožívá důležité události 60. a 70. let a svým neutuchajícím optimismem mění osudy lidí kolem sebe. Tenhle příběh ovládl Oscary 1994. Odnesl si cenu za nejlepší snímek, nejlepšího herce, nejlepší režii a ještě tři další.

Galerie zlomených srdcí

Mladá žena, která pracuje v galerii, po rozchodu sebere věci, co jí zbyly z předchozích vztahů, uspořádá výstavu a inspiruje tím spoustu lidí. Originální romantická komedie, ve které hrají Geraldine Viswanathan a Dacre Montgomery.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Foto: Paramount Pictures

Benjamin Button se narodí jako starý vrásčitý muž, který postupně mládne. Film v režii Davida Finchera nominovaný na Oscara. Film oceněný třemi Oscary a 13 dalšími nominacemi, mimo jiné pro herce Brada Pitta a režiséra Davida Finchera.

Policajt v Beverly Hills

Foto: Paramount Pictures

Svérázný policajt z Detroitu odjede vypátrat vraha svého kamaráda do nóbl čtvrti Beverly Hills. U policie i mezi místními lidmi to tam ale chodí úplně jinak. Dnes už kultovní kriminální komedie, ve které září Eddie Murphy.

Resident Evil – kompletní série

Z výzkumného týmu v tajné laboratoři se stane agresivní banda nemrtvých a úřady rozhodnou, že jim tenhle trn z paty má vytrhnout elitní vojenské komando. První díl úspěšné filmové série natočené podle videohry. V hlavních rolích Milla Jovovich a Michelle Rodriguez.

Útok z hlubin

V Rusku dojde k převratu a únosu prezidenta. Kapitán americké ponorky proto musí vyrazit na záchrannou výpravu, aby zabránil ničivé válce. Povedené akční béčko, ve kterém hrají Gerard Butler a Gary Oldman.

V zajetí démonů a V zajetí démonů 2

Rodina se odstěhuje na farmu v americkém Rhode Islandu, kde se ale začnou dít velmi podivné věci. Obrátí se proto na dvojici uznávaných vyšetřovatelů paranormálních jevů. Děsivý horor režiséra Jamese Wana, ve kterém hrají Patrick Wilson a Vera Farmiga.