Herecký koncert Kate Winslet. HBO uvedlo trailer dystopické minisérie Režim

Foto: HBO

Vidět Kate Winslet v seriálu HBO je vždycky radost. Naposled tomu tak bylo v drsné kriminálce Mare z Easttownu, neméně skvěle zatím vypadá minisérie Režim. Ta se podle všeho odehrává v zatím blíže nespecifikované evropské zemi, ve které došlo k nějakému politickému převratu. První trailer slibuje herecký koncert Kate Winslet a přemíru černého humoru.

Dystopická minisérie Režim (dříve jako The Palace) vypráví o jednom roce stráveném mezi zdmi paláce moderního evropského režimu, který se začíná rozpadat. Z upoutávky vyplývá, že se děj zaměří na legitimitu vlády, která byla nastolena prostřednictvím zřejmě státního převratu. Kate Winslet zde hraje vládnoucí kancléřku, která bude muset prokázat svou důvěryhodnost. O černý humor, politické intrikaření a herecké koncerty by v nadcházející minisérii rozhodně neměla být nouze. Více informací zatím HBO drží pod pokličkou, seriál totiž bude uveden až v roce 2024.

Režim přichází od tvůrce Willa Tracyho, který napsal scénář k loňskému Menu, stojí také za seriálem Boj o moc. Po boku Kate Winslet uvidíme Hugha Granta, Matthiase Schoenaertse a mnoho dalších.