Denzel srovnává do latě italskou mafii. Brutální trailer třetího Equalizera

Foto: Columbia Pictures

Neohroženému zabijákovi s tváří charismatického Denzela Washingtona se může rovnat snad jen John Wick (premiéru prvního filmu měli oba v roce 2014). Zatímco Keanu Reeves zabíjel na plátnech kin už čtyřikrát, Equalizer se chystá na uvedení třetího filmu. Podle prvního traileru to vypadá na pořádnou jízdu, Denzel se tentokrát bude honit za italskou mafií.

Od chvíle, kdy se Robert McCall (Denzel Washington) vzdal života v elitní jednotce, snaží se vyrovnat s hrůznými činy, které v minulosti spáchal, a nachází zvláštní útěchu ve službě spravedlnosti ve jménu utlačovaných. Když překvapivě zdomácní v jižní Itálii, zjistí, že jeho noví přátelé jsou pod dohledem místních zločineckých bossů. Když se události změní ve smrtící spád, McCall ví, co musí udělat: stát se ochráncem svých přátel a postavit se mafii.

Režisérem třetího Equalizera je opět Antoine Fuqua, který na dobrý film čeká už pěknou řádku let (zřejmě od Equalizera 2). Do hlavní role se vrací dnes už osmašedesátiletý Denzel Washington, po jeho boku se představí Dakota Fanning a několik méně známých italských herců – Gaia Scodellaro, Bruno Bilotta a Eugenio Mastrandrea.

Equalizer 3: Poslední kapitola má českou premiéru 31. srpna.

Foto: Columbia Pictures