15 hlavních Netflix novinek v tomto týdnu

Foto: Vražda v Paříži (Netflix), Riverdale (CW Television Network), Pok-sun nesmí přežít (Netflix)

Netflix v rozmezí 27. března a 2. dubna uvede několik zajímavých novinek. Premiérou týdne je pochopitelně Vražda v Paříži z produkce Netflixu, ve které hrají Adam Sandler a Jennifer Aniston, novou sezónu začne také oblíbený Riverdale, dorazí navíc dvojice českých filmů – Hranice lásky a mnohem méně zdařilý sequel Šťastný nový rok 2: Dobro došli. Netflix přidá také několik nenápadných asijských novinek, které mají docela slušný potenciál.

Hranice lásky | 27. 3.

V manželství jim to zrovna neklape, a tak si navzájem dají větší volnost. Z touhy po rozkoši a tajných fantazií se ale brzy stane boj o to, kdo z nich bude mít navrch. České drama z roku 2022, ve kterém hrají Hana Vagnerová, Matyáš Řezníček, Eliška Křenková nebo Martin Hofmann.

Pohotovost: NYC – 1. řada | 29. 3.

Strhující dokumentární seriál o doktorech a sestrách z New Yorku, kteří se snaží skloubit náročnou práci v první linii s osobním životem. Spinoff úspěšného seriálu Lenox Hill od Ruthie Shatz a Adiho Barashe, který vám zaručeně zvedne tepovku.

Přehlížená – 1. řada | 29. 3.

Nenápadná uklízečka zoufale hledá svého manžela. Řádění obávaného gangu jí ale připomene vlastní rodinné tragédie, a ona se proto rozhodne vzít věci do svých rukou. Strhující kriminální seriál, ve kterém si zahrála Gail Mabalane (Krev a voda).

Wellmania – 1. řada | 29. 3.

Živí se psaním o jídle a krutě u toho paří. Tělo jí ale jednoho krásného dne řekne dost a ona začne žít zdravě, i kdyby ji to mělo zabít. Pořádně rozjeté komediální drama podle knihy Brigid Delaney, ve kterém hraje australská komička Celeste Barber.

Big Mäck: Gangsteři a zlato | 30. 3.

Po falešném obvinění z loupeže strávil šest let za mřížemi. Po několika desetiletích na něho ale padne další podezření. Že by byl znovu nevinný? Donald Stellwag vypraví svůj příběh v poutavém dokumentu od tvůrců seriálu Jak prodávat drogy přes internet (rychle).

Naměkko – 1. řada | 30. 3.

Geniálního odborníka na biotechnologie tíží velký smutek. Pomoct mu proto musí jeho syn, který chce vykročit z otcova stínu a zachránit přitom rodinný byznys. Komediální seriál, kde hraje Rob Lowe po boku se svým synem Johnem Owenem Lowem.

Riverdale – 7. řada | 30. 3.

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. Reboot komiksu Archie z produkce The CW začíná svou sedmou řadu. Netflix uvede jen jeden premiérový díl.

From Me to You – 1. řada | 30. 3.

Věčně zachmuřené Sawako se ve škole nedaří zapadnout. Všechno se ale zlepší, když se o ni začne zajímat přátelský spolužák. Japonské romantické drama podle mangy.

Pok-sun nesmí přežít | 31. 3.

Jako nájemná vražedkyně je známé eso. Jako svobodná máma dospívající dcery ale často tápe. Kdyby tak výchova potomků byla stejně snadná jako někoho sejmout. Akční thriller režiséra Byun Sung-hyuna, ve kterém hraje Jeon Do-yeon, oceněná v roce 2007 na festivalu v Cannes.

Vražda v Paříži | 31. 3.

Nick a Audrey Spitzovi si založí detektivní agenturu a získají první velký případ. Kdo unesl jejich bohatého kamaráda, který se právě chystal oženit? Komediální detektivka plná hvězd s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston v hlavních rolích

Zdání vraha – 1. řada | 31. 3.

Městem otřese série děsivých vražd a nebezpečný manipulátor rozjíždí hru na kočku a myš se státním zástupcem. Ten se ale jenom tak nevzdá. Psychologický kriminální seriál, ve kterém hrají Wu Kang-ren (Rozsvítit noc) a Alice Ko (Mami, nedělej to!).

Šťastný nový rok 2: Dobro došli | 1. 4.

Pokračování romantické komedie o Haně, která v Chorvatsku chystá svoji dokonalou svatbu. Všechno ale zkomplikují její tři nejlepší kámošky, které se jí rozhodnou pomáhat. Jeden z nejslabších českých filmů posledních let.

Grindhouse: Auto zabiják | 1. 4.

Foto: Dimension Films

Dynamický akční thriller, ve kterém drsný sériový vrah promění svoje auto v nezničitelnou zbraň a rozpoutá s ním vražedné peklo. Film Quentina Tarantina s výborným Kurtem Russellem v hlavní roli.

Mlha | 1. 4.

Foto: Darkwoods Productions

Po hrozivé bouři sledují obyvatelé městečka, jak jejich ulice plní zlověstná mlha, která zabíjí všechny, kdo se před ní neschovají. Dnes už kultovní horor z roku 2007, který natočil Frank Darabont podle Stephena Kinga.

Námořník ve válce | 2. 4.

Dva námořníky na norské obchodní lodi zastihne začátek druhé světové války naprosto nepřipravené. A v brutálních podmínkách budou mít co dělat, aby vůbec přežili. Norský seriál, který rozhodně stojí za pozornost.

Další: 14 Netflix novinek z minulého týdne