Asteroid City: Mimozemskou invazi Wese Andersona představuje trailer

Foto: Focus Featured

Filmy Wese Andersona milujete nebo nenávidíte. Nejinak tomu bude u jeho očekávané novinky Asteroid City, která se právě představila v traileru. Už z prvních záběru je Andersonův rukopis jasně čitelný, v jedenáctém celovečerním filmu uznávaného režiséra nechybí celá plejáda hollywoodských hvězd.

Nadcházející film Wese Andersona nabídne velmi neotřelou zápletku. V roce 1955 se studenti a rodiče z celé země scházejí na vědecké soutěži, odpočinku, rekreaci, na srazu mladých hvězdářů, který se koná ve fiktivním americkém pouštním městě Asteroid City. Program srazu mladých hvězdářů a vesmírných kadetů je velkolepě narušen událostmi, které změní svět.

V nejhvězdněji obsazeném filmu Wese Andersona se představí Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon a mnoho, mnoho dalších.

Posledním filmem režiséra Wese Andersona byla doposud Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun (2021), slavný filmový tvůrce již dříve natočil známé snímky jako Grandhotel Budapešť, Až vyjde měsíc nebo Taková zvláštní rodinka.

Česká premiéra filmu Asteroid City je 26. června 2023.

Foto: Focus Featured