Rychle a zběsile 10: Sága míří do finále v epickém traileru

Foto: Universal Pictures

Jeden z nejočekávanějších filmů roku, Rychle a zběsile 10, se představuje v prvním traileru! Jede na vlně vážného tónu a opravdu ve velkém stylu, režisér Louis Leterrier servíruje jednu atrakci za druhou. Do květnové premiéry se snad stihnou vyladit i digitální efekty, které zatím nejsou příliš líbivé.

Během mnoha misí a navzdory nemožným překážkám Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina přelstili, přetlačili a překonali každého nepřítele, který se jim postavil do cesty. Nyní ale čelí nejsmrtonosnějšímu protivníkovi. Děsivá hrozba, která se vynořuje ze stínů minulosti, je poháněna mstou a je odhodlána rozvrátit tuto rodinu a navždy zničit vše – a všechny – které Dom miluje.

Desáté Rychle a zběsile láká na opravdu nabitou hereckou sestavu. Vrací se pochopitelně Vin Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, chybět nebudou ani Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Charlize Theron a Helen Mirren. Velkou zvědavost rovněž vzbuzují nové tváře – záporák Jason Momoa a Brie Larson. V menších rolích pak uvidíme Johna Cenu a Josona Stathama, které potvrdil včerejší teaser i dnešní trailer.

Režisérem Rychle a zběsile 10 je známý Louis Leterrier, tvůrce Kurýra a Podfukářů, který se v posledních letech zabydlel na Netflixu. Pro něj natočil úspěšného seriálového Lupina, Temný krystal: Věk vzdoru a francouzskou akční komedii Zase nepoužitelní. Režisér se určitě nenachází v jednoduché pozici, po zpackaném devátém dílu má série co napravovat.

Rychle a zběsile 10 má premiéru stanovenou na 18. května 2023.

Foto: CinemArt