8 letošních Netflix novinek s českým dabingem, které stojí za to

Foto: Ztracena v bílém šumu, Sláva, Kaleidoskop (vše Netflix)

Netflix letos ještě čeká na vyloženou pecku, která bude trhat rekordy ve sledovanosti, několik povedených novinek (s českým dabingem) už ale do světa vypustil. Vysoké známky posbírala tenisová dokumentární série Break Point, špatně si v hodnoceních nevedou ani Kodaňský kovboj od režiséra Drive, hororová teen fantasy Lockwood a spol. nebo španělské drama Ztracena v bílém šumu.

Break Point – 1. část

Navštivte grandslamové a další slavné turnaje po boku talentovaných tenistů, kteří dělají všechno pro to, aby vstoupili do dějin bílého sportu. Seriál plný akce a napětí. Jeden z nejlepších sportovních dokumentů na Netflixu.

Kaleidoskop – 1. řada

Geniální zločinec a jeho parťáci se chystají ukrást sedm miliard dolarů. Tenhle velkolepý a do detailu propracovaný plán ale ohrozí zrada, hamižnost i ďábelské intriky. Kriminální seriál od autora Švindlířů, ve kterém Giancarlo Esposito vymyslí naprosto dokonalou loupež.

Kodaňský kovboj – 1. řada

Celý život ji kvůli jejím záhadným nadpřirozeným schopnostem prodávali jako talisman pro štěstí. Teď konečně přichází čas, aby se pomstila. Skandinávský noirový seriál Nicolase Windinga Refna (Drive), ve kterém hraje Angela Bundalovic (Déšť).

Lockwood a spol. – 1. řada

Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí. Zdařilá adaptace od Joa Cornishe, režiséra Útoku na věžák.

Pamela: Příběh lásky

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. Osobní portrét, který dává nahlédnout do života popkulturní ikony.

Sláva – 1. řada

Na střední škole zažila brutální šikanu. Po dlouhých letech pak přijde s ďábelským plánem, jak přinutit pachatele, aby za svoje zločiny konečně zaplatili. Jihokorejské drama, ve kterém hraje Hye-kyo Song.

Vikingové: Valhalla – 2. řada

Dobýt další země a získat velkou moc, to je pro Freydís, Leifa a Haralda lákavá představa. Vyrazí proto do různých končin světa a přitom narazí na staré i nové nepřátele. Sága o nové generaci Vikingů, na které má lví podíl scenárista Jeb Stuart (Smrtonosná past, Uprchlík).

Ztracena v bílém šumu – 1. řada

Během slavnostního průvodu ve španělské Malaze se ztratí malá Amaya. Mladá novinářka se proto rozhodne za každou cenu pomoct jejím rodičům v pátrání. Milena Smit jako mladá novinářka, kterou pohltí tragický případ, v thrillerové adaptaci románu od Javiera Castilla.